Tuesday, January 21, 2014

Restoran Windmill, Aeon Bukit Tinggi, Klang

assalamualaikum

hi guys! ni ceritah tahun lepas..ada dalam draft dengan gambar semua cuma tak tulis lagi je hehe

so haritu baru lepas ada makeup job..so masing2 dah lapar nak try restaurant baru dekat Aen Bukit Tinggi


peneman makeup haritu hehehe adik fyna yang 2nd

jalan punya jalan..cari punya cari adik fyna terus nak makan dekat sini..
nampak macam cantik..mesti makanan best kan..

memnag tinggi gila jangkaan tu





at 1st masuk..kami pilih meja untuk 4 orang..
meja pun dengan garfu and sudu tak di susun dengan elok..kotor..senget2..haih!
tengok tempat macam best..exclusive..tapi... zzz

so panggil pekerja di situ..tukar pelapik pinggan..sudu garfu semua..

ok baru selesa sikit nak makan



sup ni boleh tahan sedap



adik fyna kata just ok



kuah cair macam sup..kurang perasa
portion besar juga 


kuah carbonara dia rasa kosong zzzz


air sedap


cuma ice cream strawberry..tak ada yang special


adik fyna ambil set..ada la roti ice cream and so on..

btw the taste..hmmm...2 star je boleh bagi sebab air dia sedap..makanan..too bad..

harga boleh tahan mahal.tak setanding dengan makanan..
harga almost RM100++




lepas balik cari makanan lagi sebab tak kenyang hehe

ada yang review ok..ada yang review tak ok..citarasa masing2..
bagi fyna cukup lah sekali makan situ =)



1 comment:

Mira Adzlia said...

huhu..mcm xbest je kan..so, xyah la sy try..hihi...