Tuesday, January 14, 2014

Penang Nyonya @ ÆON Bukit Tinggi Shopping Centre

assalamualaikum

hi guys!

kalau bawa mak makan..mak nak kan something macam nasik..laksa..biasalah orang tua kan..nak ajak makan sushi mak tak lalu =P

so kalau keluar ada mak..kena ikut citarasa mak..
bila singgah di restaurant ni..tanya mak..ok tak makan di sini?

so mak macam..eh nasi beriani ada..teringin pulak nak makan..

so terus lah masuk ke restaurant ni...

rrestaurant ni boleh dikatakan bersih..kemas and selesa..

ais kacang RM 4.50
plain water RM 0.50
teh o ice RM 2.50
nasi beriyani beef  RM10.90
penang asam laksa RM 7.90
penang prawn noodle RM 8.90
watermelon juice RM 3.80

total up RM 42.90 ( include tax)

so kalau below RM50 bagi fyna murah lah..
makanan pun sedap..laksa sedap..mee sedap..nasi jugak sedap..next time boleh datang lagi














Penang Nyonya @ ÆON Bukit Tinggi Shopping Centre
F18, First Floor, AEON Bukit Tinggi Shopping Centre, 1, Persiaran Batu Nilam 1/KS 6, Bandar Bukit Tinggi 2, Klang, Bukit Tinggi, 41200




1 comment:

nuramalina mohdazam said...

restoran ni ada masa sedap ada masa x sedap!heshh but nina enjoy makan kat sini!dah lama tk pergi><