Friday, January 10, 2014

makeup class by fyna di klang

assalamualaikum

hi gus!

sihat semuanya? maaflah fyna agak busy lately..btw sempat juga manage makeup class di klang hehe..btw makeup class ni last minute punya perancangan..kebetulan fyna ada meeting di kuala lumpur and fyna terus dapat idea nak buat class makeup

open for student hanya 5 hari sahaja..so fyna target 5 orang saja yang akan datang..adik fyna target 10 orang..tapi alhamdulilah 18 orang yang datang..itupun ada lagi nak join tapi dah tak boleh sebab kedai dah pack

hari sabtu pagi...pukul 4 pagi dah keluar rumah ke penang airport..memang tak tidur la malam tu...takut terlepas flight

sampai di klang dapat juga rehat sekejap..owh btw fyna ke klang dengan mak fyna hehe..mak nak ikut fyna..dia nak berjalan2 di kl =) 1st time bercuti dengan mak ni..rasa weird pula ayah tak ada

ok dah puas rest! nak set up meja for class tomorrow!






yeay done!

the day


mak masakkan 3 bungkus bihun for my student..thanks mak!


my outfit of the day
last minute punya outfit..mix and match kan saja apa yang ada hehe
sorry pemandangan tak best hehe

belt beli di kedai2 biasa je

the class








praktikal



the best makeup dapat kat bakal ibu
tak perasan pula akak ni pregnant..rezeki anak la ni heheh..
dapat hadiah handbag =)


terharu bila akak ni sangup datang dari ipoh dengan suami dan anak2..terharu =')

dapat hadiah! hehehe
karikatur fyna..thanks dear =)


the best student ever!

rata rata bagi feedback yang positif..kata mereka fyna cikgu makeup paling sporting..eh? hehe terima kasih semua sudi datang..dari ipoh..kl..sabak bernam..rasa terharu sangat2..ada yang student..cikgu disiplin pun ada! hehe nak antik tak kira tua atau muda kan?

terima kasih..korang berikan fyna kenangan yang manis sekali..even time class ada fyna tersasul atau tercepat sangat..maaflah ye hehe...

harap apa yang fyna ajar korang boleh practise ye..insyallah semuanya akan cantik2

more picture




11 comments:

Sasa Samsudin said...

when is the next session??uwa..I want to join..I stay at seri kembangan..If got another session at KL do inform ya..Thanks fyna

picca said...

wslm...akhirnye fyna update jugak blog..huhu..ari2 bukak blog fyna ingtkan ade update yg latest...hehe..akhirnye..

HanNis SaNia said...

Alaa tak tahu pun nak join!! huhu .. Bila ada kelas make up area KL or Selangor lg ?? nanti bgth la ye. hihi nak join !!

dila daglish said...

kenapa saya boleh tak tahu? saya sgt minat hasil keje tgn kak fyna kot :(
dah dekat pon saya duk shah alam..
sampaikan nak terbang ke utara nak blaja punye pasal muahaha
lepasni takleh terlepas dah....please buat lagi kak fyna!!! i'll alert :)

azrynn afrynn said...

cayok cayok

Maya Omar said...

uwaaa...terlepas sudah..teringin nak join..huhu

My life as a mom and wife said...

buat kat penang pulak please!!!

Azura Abdullah said...

girl yg fyna make up tuuu .. cham kawan skola kite laaa ...

love arts said...

Fyna guna apa...cantik muka..

noor afiza said...

assalamualakum....dri dlu ske tgk blog fina...fina bla nak wat kelas ag..nk join :) ske sgt tgk fina make up...cantik

hana said...

sy pun nak join