Friday, January 31, 2014

hijab : sofea square

assalamualaikum

so kalini fyna gayakan sofea square dari Luna safiya
shawl dari Luna safiya ni sebenarnya dah femes dah..so bila dapat pakai 1 of their collection rasa teruja lah juga hehe

so ini adalah sofea square iaitu bawal halfmoon with curved and ruffle every edge







fyna boleh buat 2 cara guna sofea square ni..bawal boleh..shawl boleh..plus ia sangat besar..so boleh je lilit2 tapi stil menutup apa yang patut..sekarang ni kan trend tudung labuh..tak ada dah yang pakai singkat2..plus tudung labuh tutup dada boleh menampakkan ilusi kurus tau! hehe

jahitan shawl ni sangat kemas! pernah juga fyna dapat shawl yang berbulu je tepi2 tu..tapi ini tak..so diorang memang jaga kualiti diorang.fyna sangat puas hati dengan sofea square shawl ni

so kepada brides memang sesuai lah sebab shawl ni besar..so senang nanti fyna nak lilit2 hehe

available in 4 pastel color so fyna punya ni manggo yellow

material : high quality chiffon
size : 55inc X 55 inch

harga
RM 29

boleh dibeli di
instgram : lunasafiyaofficial
email : lunasafiya@gmail.com
call/sms/whatsap : 0182205974



3 comments:

sYiRa LoKMaN said...

cantikk :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. arghh berkenan sangat tudung labuh camni. hehe nak p terjah. thanks awak ye

Anonymous said...

mcm mna lilit yg jd bawal tu eh