Wednesday, January 1, 2014

2013 tahun rezeki..selamat datang 2014

assalamualaikum

hi guys!

how 2013 treat you so far?

honestly 2013 is the best year in my life..fyna sangat2 content dengan life fyna sekarang..

2013
dari awal tahun hingga ke hujung tahun..fyna suka setiap saat setiap detik..inilah tahun yang terbest sekali bagi fyna

personal life
disayangi semua orang yang dekat dengan kita sangat-sangatlah menakjubkan! fyna dan adik2 dimurahkan rezeki pada tahun 2013 ni..tak pernah langsung rasa sesak duit dah sekrang..alhamdulilah sangat2..boleh tolong mak ayah and diri sendiri pun dah boleh merasa barang mewah hasil titip peluh sendiri..alhamdulilah..
my love one..kami masih diperingkat kenal hati budi masing2..insyallah jika dia untuk fyna..itu hadiah terbaik dalam hidup fyna
frens..merajuk.bergaduh then baik balik..semua tu merapatkan lagi hubungan kami..and you guys tahu i really2 love you guys so much!

carrier
i love my job! 2013 bawa rezeki yang melimpah ruah pada fyna..cust yang sporting..yang layan fyna dengan baik..yang berpuas hati dengan makeup fyna..the best feeling ever! thank you guys sebab hired fyna =D

setengah dari cust fyna..terima kasih =)





last cust..penutup 2013

blog
2013 fyna dapat banyak gift untuk review...banyak sangat baju.tudung makeup sampai tak terpakai..terima kasih 
thanks kepada readers fyna..walaupun fyna tak update..ada juga sanggup kunjungi blog fyna..thanks sangat2


maaf jika ada fyna terkasar bahasa atau ada yang fyna tersakitkan hati sesiapa

fyna tak sabar nak jumpa 2014 sebenarnya..nak tahu apa lagi yang bakal menanti fyna..

all the best to you guys!

Jiwa akan sepi tanpa Teman. Hati akan mati tanpa Iman. Hari ini adalah Kenyataan, Semalam adalah Kenangan, Esok adalah Impian. Sucikan Hati, Jernihkan Pikiran. Sambutlah Tahun Baru 2014 dengan Senyuman.

happy new year!

13 comments:

yayaqazrin said...

selamat tahun baru fyna :)

zacky786 said...

:) hpy nw year

nanayaakob~ said...

Happy new year kak fyna.smoga tahun 2014 lg bertmbah makna buat akk :)

ceng said...

Selamat tahun baru fyna,wish nk fyna make up kn hehe....

Umi Kalthom said...

Selamat tahun baru, fyna. Makeup fyna memang amazingly beautiful.. saya selalu ternanti-nanti update "mak andam" fyna. (^_^) tahniah & semoga tahun 2014 membawa lebih kebahagiaan buat fyna.

Ayu Aludra said...

Selamat tahun baru Fyna!
Kak Ayu doakan moga Fyna bg year 2014 lebih suksess n eppi disampaing yg tersayang ^_^
Terima kasih sentiasa humble n support kak Ayu & butik 0n9 kak Ayu ya Fyna. Stayz the same & true to ur self.
http://butikaludra.blogspot.com

Sabrina Tajudin said...

Happy New Year kak fyna! semoga lagi byk byk byk rezeki melimpah ntuk kak fyna! <3 aminnn! jom buat 2014 lg ohseemmm!

leyla nurjatiey said...

I adore u sis..kte ske blog akak..kte ske tgok family akak..ske dengan kerjaya akak..u're my inspiration..happy new year sis..semoga tahun ni sis and family dipermudahkan segala urusan..

Cik Nurul Pinky said...

selamat tahun baru fyna dan salam perkanalan.. rahsia Allah tiada siapa yang tahu kan.. mungkin itulah hikmah disebaliknya. Semoga Fyna terus Berjaya yer.

Pretty Paradise said...

Slm kwn2 cer try ni saje2. Xpyh byr pepe daripada berFB tak ada hasil, baik berFB yang ada hasil. .saya ada nak perkenalkan satu program dari US. .yang boleh membuat pendapatan sampingan. .Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan. .tiada tipu muslihat ( Kalau tipu

bukan kita rugi apa2 pun). .Tak perlu cari orang. .Tak perlu jual barang, dan Kerja

je. .saya baru 8 jam join dah us$245. Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tau computer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya. .Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, samaada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.) Kalau dah faham dan nak register,tiada paksaan..tp x cuba xthu dah cuba bru thu.. sila klik link ni n follow arahan y diberi..try je lu.. Hehe

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=230714

hazlina azmi said...

alhamdulillah fyna..tahniah.....jemput follow blog saya

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

syuhadah ismail said...

Tahniah kak fyna:-) hope thun 2014 ni rezeki akak semakin bertambah ..
Amin! :-D
Good luck

Maya Omar said...

alhamdulillah..rezki datang pada yg berusaha..u doing great! mgkin 2014 dah boleh mengajar dalam kelas mekap plak..kita akan jadi semakin bagus bila kita start mengajar..mgkin fyna boleh turunkan ilmu pada yang teringin nak ada kerjaya macam Fyna..:)