Wednesday, December 25, 2013

review : sensual plus serum

assalamualaikum

hi guys!

harini fyna nak share serum yang sangat best..fyna baru je pakai sebenarnya hehe..so far ada perubahan..tak sabar nak tunggu result lepas 1 bulan pakai



so fyna dapat 2 serum

tightening serum





ini untuk orang yang ada pores..bagi fyna sesuai sangat lah.pores banyak betoi ni ha..so far seminggu lebih fyna pakai..nak kata pores tu hilang terus tak ada lah..tapi yang dalam2 tu macam dah rata sikit..excited sangat..mana tahu lama2 nanti kulit ni macam telur di kupas kan.hehehe

bau dia macam tak best sikit..tapi tak lah kuat sangat.cuma tak best je hehehe..lepas dah serap dalam kulit..kulit jadi tegang and lembut..langsung tak berminyak..ha ini fyna suka..tak suka hat berminyak2 ni rimas..

testure dia agak cair..so dalam 2minggu fyna pakai 1 botol ni tak habis2 lagi hehe..pakai selang sehari..kadang2 hari2 pakai...ikut rajin 






eye serum

so far dark circle ni tak nampak lagi lah berkurang..eye bag pun dok ada lagi ha..tapi suka snagat sebab dia lembab kan bawah mata ni..so tak kering..sebab bila kering apa makeup pun kita pakai akan crease..

texture dia agak likat..pakai sikit je..1 botol tu lama boleh tahan..



setiap botol memang lama boleh tahan..sangat lah berbaloi fyna rasa..dengan harga yang agak murah..

so bagi fyna serum jenis ni bagus..dia merawat satu satu masaalah..so bila macam tu result dia lebih cepat

serum ni ada banyak jenis..
scar
collagen
pure vit C
soothing
tightening
hydrating
regenerating
oxygenating
eyecare
purifying
beauty shine

so which one yang korang rasa sesuai untuk kulit korang boleh direct tanya kat
dia akan beritahu yang mana sesuai =)

harga
RM60 

boleh dibeli di
instagram : telekunglycracolourful
hp : 0189121231


4 comments:

Fiana said...

assalamualaikum kak fyna...sy ada jual serum Ma'Amy skincare serum..ksetakat ni x da ag yg kecewa dengan serum ni...even kak hanis zalikha pn repeat order serum ni..hehe..kalau kak fyna rasa nak cuba boleh watsapp saya ya 0198076048 atau kak fyna leh tgok kat ig sya @ziyunji

Anonymous said...

apesal kotak hijau?

Shammira said...

Hi...

Saya ada jual sensual serum sekotak RM35...
1box RM35
10box RM300 ( 1box RM30)
Buka untuk retail/dropship/borong...
Whatsapps untuk pertanyaan 0142474897

http://borongkosmetikhealthbeuaty.blogspot.com/2015/02/sensual-serum-plus-murah-rm35.html

see here said...

I love the Blue mercury store in Hyde Park, Tampa. The products, cosmetics and fragrances are high end and curate beautifully. Service is the best with knowledgeable reps who understand the clients and products. Location is a plus as this area has great shops and Restaurants for walking see here …..