Saturday, December 7, 2013

review : pixy eye and lips makeup remover

assalamualaikum







hi guys!

haritu fyna ada review pasal remover juga dari pixy ni.dah beli? best kannnn

so kalini nak review pasal eye and lips makeup remover dari pixy..high expactation untuk product nu..why? sebab all the pixy range semua nya best and puas hati..so yang ni pula macam mana?

sometime kita pakai eye base..kan susah nak padam dekat mata..sebab dia melekat..so kena cuci betul-betul untuk hilangkan nya..lipstick juga macam tu..kadang2. kita basuh muka tapi lupa pada bibir..bibir yang tinggal sisa sisa lipstick tu la buatkan lips jadi hitam ..tak cantik kan?

so macam mana dengan pixy eye and lips makeup remover ni?

best!!!!!!!!!!!!!!! why? sebab fyna ni suka yang cepat..kalau nak berejam dekat cermin bang makeup memang tak la..so dengan eye and lips makeup remover  uatkan kerja fyna senang..

why?

sebab fyna ambil kapas...letak sikit eye and lips makeup remover  and tonyoh la mata..bukan tonyoh kuat2..tapi remove eye makeup kan..ehhe yang bestnya...tak pedih! sukanya...and sekali apply dah hilang eye makeup kita tu..tak rasa berminyak..best sangat

yang paling best...tak pedih bila masuk dalam mata...so kalau rushing2 nak remove makeup..dah tak risau..mata dah tak merah hehe..plus barang dari pixy ni selamat..no alcohol..so dia menjaga kulit kita..pada adik2 sekolah pun boleh je guna..mata tahu yang suka makeupkan hehe..boleh asalkan bila nak remove tu..make sure betul2 ye and boleh cuba range dari pixy..harga pun marah..mak pun tak marah hehe


boleh beli di 
watson/guardian
BUT THIS REMOVER TAK KELUAR LAGI 
JANUARY 2014 BARU KELUAR..SO LETAK DALAM LIST WAJIB BELI SIAP2 =D

for more info boleh ke

4 comments:

Anonymous said...

Salam kk fyna yg kiut .. Sy na tnye ney sy pkai naturactor tp ble da lame pkai mke jdy bmnyak n makeup jdy cakey . Cmne na buad jdy kkal lame yea ??

Lieyna said...

Kak fina buat lah review pasal vaseline instant fair pulak :)

kiyokie fukada said...

Dah try produk ni :D

cik nur said...

Hurm kena cuba nie sbb murah and berkesan :)