Saturday, December 21, 2013

review : Magic Spa Salt

assalamualaikum

hi guys!

so harini fyna nak review 1 body scrub yang sangat best!

magic spa salt



mix berry





my fav! kalau tengok dah setengah fyna guna kan? almost everyday guna sebab bau dia sangat sangat wangi..berry wangi yang sangat sedap



ini pun wangi..fyna ingat bau susu tapi sebenarnya bau dia seakan akan ice cream keladi..wangi kan? rasa nak makan

my review
i love it! sebab this one tak macam scrub badan yang lain..ini langsung tak mengeringkan..

selalunya untuk sental badan fyna suka guna lulur then beli scrub pula..so bila ada 2 ni macam completelah..sebab lulur melembutkan badan and scrub menanggalkan daki2..

but this one best! tak payah dah lulur semua..just sapu di badan..gosok2 sikit..bilas dengan air..then kulit akan rasa lembut and lembab and wangi..love itttt..now dah tak perlu lulur dah..ini saja dah cukup =)

badan sensetif boleh guna cuma campur dengan air untuk lembutkan spa salt ni then gosok perlahan di kulit

girls harus ada 1 scrub untuk sentalkan kulit seminggu sekali..wajib..supaya celah2 akan bersih..kulit akan jadi bersih and lembut..

harga
RM 20 include postage

boleh di beli di

instagram : qinabeauty
hp : 0148396980



*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.

4 comments:

sYiRa LoKMaN said...

salam..selamat pagi..senyum senyum dataang sini :)

Puan Ezy said...

geram pulak tgk bnde2 wngi ni.. hihi

Cik Akie said...

Assalamualaikum..kak...sila check email ye...^^

Arni Afzan said...

salam k.fyna..
kite dah lame follow da "qinabeauty" nie, huhuhu.. akan tryy xlame lg ;)
mcm beshhh je scrub ny