Thursday, December 19, 2013

review : lip caryon 3 in 1

assalamualaikum

hi guys!

do you guys love lip crayon? im obsessed with this lip crayon now..why? sebab sangat mudah and senan nak apply





my review

lip caryon 3 in 1 ni ada 3 cara untuk apply..di bibir, mata and pipi..if suka soft cheeks.boleh la apply di pipi..akan nampak natural gitu

the color so pigmented! senang lekat and terang..ada bau wangi tapi tak keterlaluan

fyna suka sebab senang..bentuk macam tu sangat senang apply di bibir..nampak macam jenis matte tapi melembabkan bibir

boleh pakai nipis saja untuk dapatkan warna soft and terangkan sikit untuk warna lebih terang..

tahan lama? if korang 1 hari tak makan..boleh la tahan hehe..kalau makan minum..lipstick ni akan hilang..so re apply lah balik..senang kan? hehe







act ada banyak warna ..korang boleh ke instagram qinabeauty untuk tengok the color

harga
RM 20 include postage

boleh di beli di

instagram : qinabeauty
hp : 0148396980


*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.


2 comments:

NinaAz said...

mcm menarik.!

Anonymous said...

Salam fyna.. nk tnya 2nd pic shawl merah 2 beli kat mne ye? Cantik sgt...