Thursday, December 26, 2013

review : DOUBLE stemcell - Iphytoscience

assalamualaikum

hi guys!

pernah dengar pasal 

DOUBLE stemcell - Iphytoscience ni? sekrang tengah femes pasal benda ni.

dalam facebook ramai yang PM fyna untuk review pasal DOUBLE stemcell - Iphytoscience sebab boleh buat duit katanya..memang boleh buat duit pun..
boleh dapat beribu sebulan kalau rajin..haa..itu sebab lah ramai gila yang jual benda ni..
fyna ni tak minat sangat nak jual2 ajak2 orang ni hehehe..sebab tak pandai nak bercakap..

so harini fyna tak nak lah bukak business plan pasal product ni.untung berapa dapat.bla bla bla

duit fyna tak kisah sangat..yang kisah kan tentang kesihatan

so kalini fyna nak review pasal 

DOUBLE stemcell - Iphytoscience..kebaikan nya sejak fyna amalkan 2 bulan lebih








bila upload gambar ni di istagram ramai yang tegur..ramainya tanya diet ke ni?
heheh sebenarnya fyna langsung tak diet..hari2 makan makan makan..haih! susah hati juga sebenarnya..tapi bila ingat 
DOUBLE stemcell - Iphytoscience terus rasa senang hati.
DOUBLE stemcell - Iphytoscience sebenarnya mengawal berat badan kita..
so makan lah banyak mana pun..yang kita makan lebih2 tu dia akan buang semua..
so dia maintain kan berat ideal kita..ha ini fyna suka..
dari kurus kering atau terlebih berat..
yang sedang sedang saja baru lah sedap mata memandang kan? hehe

bila dah habis DOUBLE stemcell - Iphytoscience ni terus contact ayu nak cepat..
sebab nanti makan gemuk balik ha..hahaha adik fyna mimi pun macam tu..
kalau DOUBLE stemcell - Iphytoscience dah habis..kalut suruh pos dekat dia..
dia kata ini senang..kulit pun cantik..kurus pun kurus

ini lah salah satu sebab fyna setia dengan DOUBLE stemcell - Iphytoscience ni..

2nd dia bukan lah suppliment ye..tapi dia mengawal dan menjaga tubuh badan kita ni ha..so apa yang kita makan hari2..skincare..semua tu kadang2 ada bahan kimia..so segala toksin kimia dalam badan tu dia akan nyahkan! haaaa so dia menjaga badan kita supaya sihat selalu insyallah

so bila toksin dah keluar dari badan kita..kulit pun akan jadi cantik =)

mak fyna yang asyik tak larat je lepas minum DOUBLE stemcell - Iphytoscience ni terus ok.hamboi

rasa berry sedap..masam manis..
caranya time bangun tidur sebelum gosok gigi tu..tuang dulu DOUBLE stemcell - Iphytoscience ni bawah lidah then kemam2 biar dia cair sendiri..

1 sachet 1 hari tiap pagi sebelum breakfast




DOUBLE stemcell - Phytoscience miracle intense essence


ok ni adalah essence yang sangat best! fyna spray dekat dada ehem..supaya dada nampak lebih cantik..hehe malu lah pulak kan cakap pasal ni
boleh spray di dada, punggung dan tut2 kita..so benda tu akan nampak lebih cantik, mantap,cerah ..;)

untuk muka memang bagus sangat!
spray then dap dap kan..terus muka rasa tegang gitu

sebenarnya fyna pun spray dekat muka..lepas seminggu naik ruam yang sangat banyak..panic gila fyna..kulit muka jadi gelap dengan ruam semua..fyna dah menyumpah dah..1st time ruam naik kat muka ni..so fyna stop guna//terus jerawat naik tak henti =( but now dah ok dah..cuma takut nak spray balik

tapi

fyna akan spray balik nanti..kenapa?

ruam yang naik tu adalah toksin..dia nak buang segala toksin kat muka tu..dalam seminggu muka akan pulih dan lebih elok..

mulanya fyna tak percaya..tapi bila lihat sendiri perubahan kawan fyna.terus akur..kenapalah aku cepat melatah =.= hehe biasalah siapa tak seram bila kulit muka naik ruam..



gambar 1 before 
gambar ke 2 masa ruam ni selepas spray kan esssence ni
gambar ke 3 lepas seminggu terus kulit cantik


gambar 1 masa ruam naik
gambar ke 2 lepas seminggu terus kulit cantik

so kepada sesiapa yang nak beli spray ni..nanti naik rumah jangan melatah..teruskan spray di muka ye..and jangan lupa makan double stem cell supaya result cepat

harga

now ada promosi hanya RM90 sekotak
4 kotak rm330 free keahlian
normal price untuk sekotak RM250
tawaran selagi stock masih ada

untuk essence tu boleh tanya ayu untuk harga ye sebab murah kalau beli both =)

contact ayu
whatsap/call/msg : 0175357806

kalau nak buat busines pun boleh , terus contact ayu ye..ayu dah buat 5k bulan ni.hamboih..fyna? ada lah sikit sebab beli untuk diri sendiri pun ada point..jadilah ye hehe




3 comments:

Ateyn Bella said...

sorry nak betulkan sis sikit, double stemcell ni memang sejenis supplement, tu sebab die buang segala toxin dalam badan :)

bazilahramli said...

nak order dgn sya pn boleh... ni fb sya https://www.facebook.com/bazilah.ramli

Anonymous said...

Salam, saya ingin mengetahui supplement double stem cell lebih lanjut. Saya amat takut untuk mencuba product supplement sebab kebanyakannya mengandugi steroid dan bahan beracun, adakah double stem cell ada sight effect? Saya mengalami endometriosis dan estrogen unstable, kul saya mengambil jamu Akan mengakibatkan estrogen saya berlebihan. Pls explain. Tq