Friday, December 6, 2013

Rescare – Aqua Peeling Face Exfoliating Spray


assalamualaikum






Product Description
This exfoliating body spray easily removes dead skin cells and smoothens & brightens skin, giving it a radiant and healthy glow. Made in Korea from natural plant ingredients including rose water, aloe extract and allantoin that moisturises and helps soften skin, this exfoliating spray will leave your entire body feeling refreshed and rejuvenated!

How To Use
After shower, spray onto skin and gently massage in circular motion. Then, wash off to remove all the residue. Use 1-2 times a week for healthier, glowing skin!

Product Demonstration

Modbox’s Take
One step closer to baby soft skin. For best results, apply body lotion after shower.
hi guys!

pernah dengar pasal Rescare – Aqua Peeling Face Exfoliating Spray? ok tak pernah? tak apa..kalau exfoliating sendiri mesti ramai dah tahu apa itu kan? buang kulit mati..daki2..

kadang2 kita mandi..sabun..even dengan guna jala tonyoh badan tu pun daki kadang susah keluar.ye tak? so aa kata rajinkan diri sikit untuk buang daki-daki di badan and muka hehe

daki boleh buatkan badan kita nampak tak menarik..kita tengok sendiri pun geli kan...leher..celah lengan..celah kelengkang..ketiak..ha banyak tempat lah yang senang ada daki2 ni.

orang lelaki yang cepat berpeluh..leher mereka kadang ada garisan hitam2 betul tak? perempuan pun ada ye hehe..so maknanya Rescare – Aqua Peeling Face Exfoliating Spray boleh digunakan oleh lelaki dan juga perempuan..

caranya senang saja..spray dekat tempat tu then tonyoh2 dengan jari kita..tell u what..sekali buat dah boleh hilang semua daki tau! cuma kena lah rajin sikit..lenguh2 tangan sikit hehe

student..budak sekolah yang bersukan..belakang badan naik jerawat..pun boleh guna..

fyna selalu buat seminggu sekali..sebab busy kan..baring then suruh adik tonyohkan belakang fyna sebab tak sampai tangan nak tonyoh ha haha..

untuk badan..make sure badan kering masa buat ni then lepas tu boleh mandi hilangkan bekas daki tu..

dekat muka pun boleh buat..caranya basuh muka then pat dry..lepas tu spray then tonyoh perlahan..

then korang akan nampak daki daki luruh..geli =.=

harga
RM45

boleh beli di

1 comment:

Anonymous said...

baru jer guna...mmg marvelous...sgt2 berpuas hati.