Monday, December 9, 2013

Pak Li Kopitiam Klang

assalamualaikum

akhirnya jejak juga kaki di pak li kopitiam ni..adik selalu cakap makanan sini sedap.mak juga cakap sedap
sedap and murah katanya

so lepas fyna makeupkan cust di kampung johan..adik fyna, wani bawa ke sini untuk breakfast



tempat gelap gelap je..meja pun kecik2..so agak calm la tempat dia


tengok-tengok menu..
memang murah buat tak banyak sangat choice





adik fyna minum milo panas and telur
telur ni memang fav dia lah dari kecik hehe

roti bakar set dengan telur..telur sedap la sebab rasa telur kan hehe
roti bakar pun sedap lembut..sama je rasa macam dengan old town punya hehe



heheh heavy sikit breakfast fyna..maklumlah penat makeupkan cust.ceh penat la sangat kan heheh
air fyna sedap..tak ingat pula air apa =.=
koteaw goreng..boleh la..tak lah sedap sangat tapi besar portion dia

total up rm20 lebih sikit je..bagi fyna murah lah..

letak dalam instagram rmai suruh try nasi ayam lemon..maybe next time =)



tq angah teman along makeup =D


2 comments:

Zharif Azis said...

golden fried rice pon sedap =) saya dulu bekas pekerja pak li =)

Iman Natasha said...

Aaaa kat Bukit Tinggi ya? Selalu sangat makan situ! Try nasi ayam lemon dia. sedap sangat!