Monday, December 23, 2013

best buy world malaysia : estee lauder mega sale up to 70%

assalamualaikum

hi guys! 

kepada yang dah baca article fyna tentang bestbuyworld

mesti tak lepaskan peluang untuk memborong barang di situ kan? 

sebagai peminat setia estee lauder..fyna tak lepaskan peluang untuk dapat kan set makeup dari estee lauder ni

sebab sekarang barang estee lauder gila2 punya sale


up to 70%!


ok lets see mine!





Estee Lauder

Pure Color Eyeshadow

RM80.00  RM30.00
Save: 63% off


1. ivory slipper satin
2. nude fresco satin
3. echanted forest shimmer
4. wild sable matte

dalam 4 palette ni hanya ada 1 jenis matte..warna ala-ala brown..selalunya warna brown ni untuk complimentkan warna shimmer tadi..so tak lah nampak semua shimmer saja kan? 2 kali pertama sesuai untuk highlight and letak dekat hujung mata..senang lekat and cantik shimmer dia sebab tak over..hijau apply di tengah mata and brown di crease..insyallah fyna akan buat 1 tutorial gunakan palette ni ye

Pure Color Crystal Lipstick #11 Crystal Coral (Creme)

RM28.00  RM23.00
Save: 18% off

glossy lipstick..jenis lipstick ni tak payah pakai lip gloss pun tak apa sebab akan nampak basah je kat bibir..warna coral..nak ke orange pink..cantik!


estee lauder

Pure Color Gloss #26 Extravagant Pink Shimmer

RM122.00  RM40.00 ( 2pcs)
Save: 67% off

suka warna pink yang shimmer..so kalau tak mahu pakai lipstick..pakai ini je dah ok



estee lauder

Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara #01 Extreme Black (Gold Version)

RM89.00  RM28.00 (2pcs)
Save: 69% off

senang cuci! melebatkan dan memanjangkan bulu mata..senan di apply..tak clumpy


swatch



estee lauder

Pure Color Intense Kajal Eyeliner Duo #01 Blackened Black/#02 Blackened Cocoa

RM29.00  RM25.00
Save: 14% off

texture dia creamy..lembut..senang di apply di mata..ada 2 warna..1 hitam and 1 lagi agak brown

estee lauder

Double Wear Stay-In-Place Lip Pencil #08 Spice

RM50.00  RM15.00
Save: 70% off

lip liner..if nak yang tahan lama..ha ini dia..warna pink ke coklat..so sangat natural


swatch


so bagi fyna sangat berbaloi shopping time sale2 ni hehe

so jom cuci mata di best buy world malaysia

Website address: http://my.bestbuy-world.com/
Facebook page: Best Buy World Malaysia
Customer service: (03) 2164 3557
(Mon to Friday 9am to 6pm)
Fax no: (03) 2163 3390



No comments: