Monday, November 18, 2013

WHAT'S YOUR FAVORITE HANDBAG??

assalamualaikum

hi guys! 
ok kalini nak share pasal handbag kesayangan fyna..lately nak keluar mesti capai ja handbag ni hehe..handbag lain dah tak nampak

act handbag ni direka oleh farah fauzana..dia kata dia nak kan handbag yang boleh muat segalanya..





KENAPA FYNA SUKA?

1. haruslah sebab dia warna pink
2. kecil tapi besar..maksudnya nampak saja kecil tapi note 10.1 fyna pun boleh masuk..tu yang paling best! banyak handbag susah nak muat note 10.1 fyna..ya lah note ni kan kesayangan hehe
3. ada dua tali..boleh pegang je or boleh galas..
4. meterial tak tahu lah tapi tebal..so susah nak rosak 
5. ada sign fafau lagi ha..exclusive lah sikit kan hehe




harga
RM 115

fyna dapat RM 92 je..ahli la katakan ngeh2..

kalau korang jadi ahli sophie paris pun boleh dapat harga diskaun ni


handbag ni dia keluar sekali je..so cepat2 lah grab ye...sebab lepas habis stock..tak kan keluar dah..ha kan rugi

ok siapa yang berminat boleh contact adik fyna ye
wani : 010-361 5062


No comments: