Friday, November 29, 2013

Tutorial : Simple makeup tutorial

assalamualaikum

hi guys!

dah lama tak upload tutorial baru kan..
if subscribe fyna di youtube mungkin dah pernah lihat video ni..tapi fyna belu share di blog..

ini hanya simple makeup untuk everyday..simple sangat..semua pun boleh buat insyallah =)


makeup yang digunakan

miss rose eyeshadow
MUA Trio eyeshadow in pink sorbet
Silkygirl eyeliner
Mua Blusher in shade bon bon
Cathy doll romantique lip shine lipstick





7 comments:

Seri Andam said...

fyna always cantek kannnn..

NinaAz said...

Comel

AyaSofia said...

assalamualaikum. Kak fyna, apply mascara baru kepit or vice versa ??

Najwa Latif said...

salam kak fyna. boleh tak akak tunjuk cara nak lukis kening bagi kemas tanpa sukur kening tu?? sy dah lama nak tahu, tpi tak tahu mcm mana nak dpt. hehe thanks..

LoveyLia said...

mcm mekap emma maembong pon ad :D

Maya Omar said...

cantiknyer kulit..fyna, leh minta pandangan jenis mekap yg sesuai untuk wanita kulit gelap..sbb sy ni hitam manis..

Anonymous said...

Lens colour apa biru or grey?