Tuesday, November 12, 2013

sentuhan fyna , pikat ramai wanita



assalamualaikum

alhamdulilah..dah keluar pun dalam surat khabar harini

itu pun bila kawan sekolah fyna post gambar dalam surat khabar ni kat wall facebook fyna

terkejut ada
terharu juga ada 

terima kasih pihak sihar harian interview fyna..
tempat interview pula di secret resepi hehehe


kepada yang tak dapat beli surat khabar..
boleh baca online di sini



alhamdulilah.baru saja menceburkan diri dalam bidak makeup ni..berpeluang masuk akhbar

sebenarnya ramai juga yang suruh fyna tulis pasal permulaan berkecimpung dalam dunia makeup ni..hehe so sekarang korang dah boleh baca lah macam mana permulaan fyna and so on




terima kasih kepada yang sentiasa menyokong fyna..family, kawan-kawan rapat dan juga kawan2 di facebook, page facebook, instagram..


my bestfren sanggup beli surat khabar sinar even tahu depa bukan baca sangat pun surat2 khabar ni hehehe
love both of you


tanpa anda siapalah fyna cewahh

terima kasih

=)


7 comments:

Syaza Suhana said...

Tahniah masuk news kak fyna! You deserve one :)

Anonymous said...

Fyna nk book awk tok make up nikah sanding 31 mei 2014..available x?

natasha said...

comel la fyna ni :)kita dah follow fyna.kalau x keberatan jenguk2 la blog kita yg biasa2 ni..http://thewhimsywoman.blogspot.com/

leyla nurjatiey ♥ said...

Wah..dah jadi make up artist popular ni..ske tgok makeup kak fyna..cntek sgt..teringin nak rase sentuhan akak..

Anis Athia said...

Tahniah kak fyna, keep on sharing your good work in makeup :)

Safarina Shaari said...

wahh tahniah kak fyna !

fazianbatrisyia said...

tahniah fyna...