Thursday, November 28, 2013

revview : mask diamon ibu putih

assalamualaikum

hi guys!

siapa dah pernah cuba ibu putih..ok try mask ini pula







KELEBIHAN IBU PATI DIAMOND :
-Hilangkan minyak pada muka
-Mencerahkan kulit muka 
-Menegangkan 
-Membuang segala kotoran/habuk pada muka
-Membantutkan tumbuhnya jerawat
-Memudarkan jeragat dan parut
-Melembapkan kulit
-Membuang segala flek2 dan sel2 kulit mati
-Membantu membuang white head pada kawasan hidung
-Sesuai utk semua jenis kulit mahupun jerawat,sensitif dan kulit kusam

CARA APPLY :
-Ibu pati diamond ialah sejenis "peel off mask"
-Dipakai sebelum tidur
-Bila kering boleh peel off dan bilas dengan air bersih 

BAHAN UTAMA :
-Estrak diamond
-Ekstrak buah beri
-Susu madu
-Bengkuang 
-Pati ibu putih 
-L glutathione pure

my review

texture dia macam gam haha bau pun macam gam tapi better sikit hehehe..suka diamond dia tu.so bila pakai bersinar je muka..time nak apply hati2 sebab even dia likat tapi cair so kena ambil apply sikit sikit ye..lepas kering..boleh tarik pelahan..tak sakit.jangan risau..lepas dah tarik..fyna akan basuh sikit sisa-sisa dia then sembur spring water..sebab jenis peel off mask ni akan mengeringkan sikit kulit muka..so if ada jerawat..yes sangat sesuai..lepas pakai mask ni.kulit akan lebih cerah dan bersih..nama pun mask kan..so result dia bukan lah alami..kecuali amalkan..insyallah kulit akan jadi cantik =) fyna pun dok pakai seminggu 3 kali..sebab best! yang muka berminyak..ha sesuai lah ye..hehe


harga
RM46 include postage


no fon: 0194183714


1 comment:

Anonymous said...

Sesiapa yang nak beli ibu putih strawberry n ibu putih rm30.. 15g...rm35 ..20g..include postage
Eyemask/lipsmask rm0.80
Double gluta/triple gluta rm17.. Postage rm6 sm/rm9 ss
Boleh hubungi sya sue-0124624915