Thursday, November 28, 2013

review : VIVA eyebrow Pencil

assalamualaikum

ok kalau cakap je VIVA eyebrow Pencil makeup artist mesti kenal..ni kira bestfrend diorang lah..eh fyna juga heheh..





my review

ok fyna ulang balik..VIVA eyebrow Pencil ni memang popular di kalangan makeup artist ye..kenapa? sebab warna dia memang pekat terang..so if cust kening serabut VIVA eyebrow Pencil buatkan kerja kami dengan mudah..cewah..boleh je lukis bentuk kening kat kening tebal berserabut tu..kan senang? plus warna dia brown yang agak cerah..kebanyakkan brown eyebrow pensil dia agak gelap kan? itu yang istimewanya VIVA eyebrow Pencil ni..fyna memang wajib guna VIVA eyebrow Pencil untuk lukis kening cust..and kening fyna juga hehe

nanti fyna update cara lukis kening guna VIVA eyebrow Pencil ni ye..so sebelum belajar kena ada benda dulu.ye tak? so apa kata korang beli dulu and tunggu tutorial fyna hehe


harga
RM12

boleh dibeli di


6 comments:

Syafiqah Hashim said...

Lawa la Kak Fyna lukeh kening..
pika tak terer-terer lagi..tak reti nak agak sangat takut nampak tebal/fake macam tu..I need to improve more..

Thanks for the entry Kak Fyna ^_^

Ashiiiiiiiiia said...

kalo xsilap,,Amy touch pon guna eyebrow yg ni..kalo xsilap la..nuru pnh tgk die makeup time die bt demo ehhehehe..

Izzati said...

Woww nak beli!!
Masa makeup untuk photoshoot hijabista makeup artist tu guna celak ni untuk kening kte.
Yeay finally tahu dah nak beli kat mana.
Thanks kak fyna
;)

cik chinta said...

Mmg da lm nk bli bnda ni..hihi..

Pretty Paradise said...

fyna, cmne nk bg barang kat fyna untuk review?

diela fadz said...

Eye brow pensil yg viva dgn koshiZe yg mna lagi best?