Saturday, November 16, 2013

review : relian mascara

assalamualaikum

relian mascara ni agak femes sekarang ni kan? so fyna baru lah nak try hehe

jom tengok packaging dia dulu








Ingredients:
Water (Aqua), Vinyl Acetitate Homopolymer, Black Iron Oxide, Bees Wax, Carnauba Wax, Stearic Acid, Butylene Glycol, Ozokorite Acacia, Triethanolamine, Hydroxyethylcellulose, C18-36 Acid Triglyceride, Lecithin, Polysorbate 20, Sorbitan Laurate, Propelyne Glycol Laurate, Phenoxyethanol, Methyl Paraben, Ethylparaben, Propyl Paraben.

Spesifikasi Produk Relian Maskara





Keterangan Produk :

Memanjangkan bulu mata 300% dalam 3 minit!
Maskara Ini Menjadi Best Seller Di Jepun Dan Taiwan. Dan Masih Merupakan The Best Mascara Tahun Ini.

Dapat Memanjangkan Hingga 300%

Menebalkan
Waterproof, Tidak Membuat Hitam-Hitam Di Bawah Mata.
Bersifat Long Lasting, Tahan Seharian.


Kelebihan Relian Mascara

Lembut pada bulu mata
100% semulajadi
Tidak merengsakan mata
Kualiti yang terjamin memanjangkan bulu mata
Boleh dihadiahkan dengan kemasan kotak yang cantik
Mascara yg mudah dibersihkan cuma gunakan air suam
Memberikan hasil yang  anda inginkan!

my review
ok ada dalam kotak ada 2 benda..1 mascara and 2nd is fiber..mascara tu tahu lah kan? heheh ok yang fiber tu sebenarnya..dia lah hero..dia lah yang akan bagi lebat and panjangkan bulu mata kita..so 1st pakai mascara..time tengah wet pakai fiver pula..apply banyak mana yang korang mahu..then re apply mascara tadi.ok siap! yes! mascara relian memang memanjangkan..melebatkan bulu mata..fyna yang tak ada sangat bulu mata bawah..terasa bangga sat sebab ada bulu mata bawah hehe..long lasting? ok ini yang fyna nak cerita..



ok nampak dalam gambar? after 2 hour.. fiber tu akan jatuh sikit sikit..ini yang annoying sikit ni..kalau keluar..adik akan tegur..ada habuk bawah mata..=.= dari mata kasar tak nampak..if dekat2 akan nampak..so maca tak best sikit..act boleh je sapu buang fiber yang jatuh tu..tapi rimas sebab kita bukan 24 jam dengan cermin kan? and buatkan kita pula nampak comot..so tips fyna..lepas apply relian mascara..apply pula mascara jenis lain..hanya untuk setkan fiber tu dari jatuh..jangan terlampau banyak..seab jenis fiber ni cepat clumpy..and hati2 apply takut masuk mata hehe..nak kata longlasting..tak kot..cepat comot ye la..cuma nak lebatkan boleh la try..tapi hati2 hehe

relian mascara
3/5


          boleh di beli di        


hp : 017-569 7041
email : razzbeautycare@gmail.com







*Disclaimer: I received the product reviewed from the company in exchange for my honest review. All opinions expressed in this review are my own and may differ from yours.

5 comments:

Syafiqah Hashim said...

yes, fiber tu hero..hehehe..
tp kan kak fyna..pika selalu dapat and dengar respond yang kurang baik untuk mascara ni..tu yang jadi was-was nak beli..btw, Thank You for the review kak fyna ;)

Husna Hamzah said...

kak fyna... kak fyna pakai lenses apa dlm gmbaq ni..color?

Meera Hapini Ramli said...

lohh nasib baik xsempat beli. maybeline jgk yg tbaek

dylla azmi said...

Macam nak try jugak hari tu..tp kalau ada fall outs susah la nk bersihkn slalu..heee..gud review fyna:)
www.dyllaazmi.com

sha amira said...

Relian maskara 4kotak rm100!!!
sms/wechat/whatsapp 0174779638