Saturday, November 9, 2013

review : missco face makeup remover pads

assalamualaikum

masa fyna masuk class makeup haritu
cikgu fyna ada beritahu if nak makeup cust..kena pastikan muka dia bebas dari anything..makeup or anything
and cikgu fyna ada cakap pasal masco remover ni

so kalini fyna dapat try sendiri missco face makeup remover pads  ni





MY REVIEW

pink! haha i love pink
dengan rm7 korang dapat 40pcs..banyak tu
fyna suka bentuk bulat macam ni..lain sikit kan..
ada rasa sejuk2 sikit
basah and sedikit berminyak..sedikit je..so it helps remove makeup yang tak waterprof
lepas remove makeup..kulit tak terasa berminyak..tapi rasa basah2 je..
so lepas tu jangan lupa cuci muka ye hehe
nampak murah but it helps to remove makeup yang tak waterproof..and dah habis..bekas dia boleh guna kan hehehe

caranya ambil 1 pads then tonyoh la pelan2..pelan2 je dah ok sebab texture dia basah

masa event haritu..makeup artist letak foundation tebal gila di muka fyna..so fyna guna remover ni saja..senang tanggal..kalau yang botol tu macam renyah pula nak bawa botol..bawa kapas and so on kan hehe

so mudah kan?

so bagi fyna rm7 untuk 40pcs??
murah gila kot..

tapi 1 je fyna pesan
make sure penutup dia sentiasa ditutup dengan baik dan ketat
sebab if udara masuk..pads akan jadi kering and useless kalau diguna

fyna bagi

 4.5/5


harga

RM7

5 comments:

Akma Khaieri said...

macam bes jer fyna...murah pun murah..kena beli jugak nieh..thanks fyna..hehe

KAKYA said...

mmg best gila fyna.qeera rasa qeera dah pakai more than 20 bekas kot. hahaha easy to clean. easy to bring letak dlm handbag. then kat mall nak solat sekali lap jer hilang mak datuk punya eyeliner yg waterproof tu.hihi highly recommended! tapi lepas wipe kene cepat2 cuci muka. yeay! peace. :)

http://kakyaambam.blogspot.com

Innanie Ariffin said...

dah lama cari benda ni.. memang best!

Safarina Shaari said...

murahnya....msti beli ni....thanks kak fyna sbb sharing...

http://thestoryofayna.blogspot.com/

leyla nurjatiey ♥ said...

Wah..murah nye make up remover ni..