Tuesday, November 26, 2013

review : BELLA makeup acrylic organizer

assalamualaikum

hi guys!

fyna memang dok cari cari tempat nak letak makeup..kan sekrang femes jenis acrylic....sebab apa? sebab nampak mewah gitu and mahal..tapi memang MAHAL PUN! zzzz
dari awal tahun nak beli nak beli tertanguh..sebab ingat harga akan turun tapi tak pun

then i found this from Buff's Vanity

HI! MY NAME IS BELLA





and then







tara!

selagi boleh sumbat..sumbat semua..at first fyna ingat ala boleh muat sikit2 je..tapi boleh dikatakan macam-macam boleh muat..kira ikut kreativiti lah ye..kreatif la sangat ahaha...ini adalah my makeup yang fyna selalu guna..hari2 or weekend..sebelum ni fyna sumbat semua dalam 1 kotak..now..ehem! boleh la belagak sikit kan? =P orang lain ada ..i pun ada ye..orang putih ada..i pun ada ye hehehe

kemas..cantik..selamat and makeup tersusun gitu kan

if korang tengok..acrylic ni tebal tau..so agak berat juga..and save..kalau nipis2 kan tak best...so far puas hati sangat!!!!!

so you guys..this is a must beli ok..hahha apa fyna cakap ni..
why kena beli?

sebab

CANTIK AND MURAH!


ZOEY.12 slots lipstick holder. RM 25.00


EVA. 24 slots lipstick holder. RM 35.00


MIA. Makeup desktop organizer with 6 slots lipstick holder. RM30.00 


Makeup Desktop organizer with 12 slots lipstick holder. RM 40.00

murah kan?
tak payah beratus pun

murah2 pun boleh dapat..heheh

peminat kembar fyna michele phan? =P
korang nak sangat and tak tahu beli di mana?
Buff's Vanity ada..jangan risau..tengah buat pre order sekarang..so cepat2 lah ye

btw Buff's Vanity ni dah banya cust and semuanya berpuas hati..fast service and mesra pengguna hehe because fyna kenal owner Buff's Vanity ni heheh..Buff's Vanity jual barang2 dari USA and ready stock ada..pre order pun ada


ok semua ni korang boleh beli di

facebook : Buff's Vanity
instagram : buffs_vanity
whatsap/sms : 0126928764 / 0195517113




3 comments:

Ai Noraida said...

sis knp dlmm facebook dia xde gmbar2 ni ? nt nak oder cmne hehe

fyna shafinatul said...

dekat instagram ada je =)

makeupuser said...

Napa no tepon yg respond lain dr no fyna bagi