Wednesday, November 6, 2013

review : ARCHE PEARL CREAM

assalamualaikum!
hi!

ok kalini fyna nak review pasal Arche pearl cream ni

kenal pelakon eryn malik? pelakon yang masih muda remaja..kulit pun cantik

so remaja2 ni surely jerawat mesti akan naik punya..jangan kata remaja..fyna yang dah tua ni pun jerawat naik juga hehehe

Arche pearl cream ni boleh dikatakan bestfriend si eryn malek ni la
pernah juga tengok dia di keek..keluar jalan2 di kl tapi ada tempek something di muka dia..
tompok tompok

rupa rupanya dia tempek arche cream ni dekat tempat jerawat..





                  my review                

texturenya likat!
ada bau macam cream temulawak
rasanya texture pun sama macam cream tu
boleh dipakai as a foundation tapi fyna tak suggestkan lah sebab benda ni berminyak
boleh memutihkan muka? yes! if amalkan malam2
boleh kecutkan jerawat? depends pada kulit masing..but ia tak berkesan di jerawat muka fyna
pernah pakai tapi it takes time untuk jerawat tu kecut..( depends pada kulit masaing2 juga sebab ada juga testimoni arche ni buat jerawat cepat kecut)


so bagi fyna

3/5


                harga                


RM 7 / 3gram


          boleh di beli di        

ig : adikmanisbeauty
hp : 0105606181/0134880442



2 comments:

FnF Centre said...

http://norfaezah-zakaria.blogspot.com/

leyla nurjatiey said...

Baru je nak try..thnxs sis review this produk..