Thursday, November 14, 2013

note 10.1

assalamualaikum

sebenarnya dah ramai orang tanya..katanya gambar fyna semua clear2...ehem

ok lah

kalau nak shoot barang review tu haruslah pakai dslr kan? baru lah clear

tapi kalau nak jalan-jalan tak kan pakai dslr pula? dah la berat

digital camera? hehehe tengah kumpul duit nak beli 1 insyallah

tapi jenis fyna..malas nak bawa banyak-banyak barang..why not bawa 1 je and semua boleh

tara


hehehe

ni lah kesayangan fyna
ada kawan fyna cakap..laa ingatkan angkat laptop =.= pon boleh

fyna beli ni tahun lepas rasanya...nak sangat handphone yang best sebab nak tangkap gambar cust senang

masa fyna beli 2.5k..sekarang dah murah..so far fyna pakai dia tak bagi masaalah..kadang2 heng tu biasalah ye hehehe..jatuh banyak kali juga..tapi still on..tu yang makin sayang

apa jua photo di instagram. blog kebanyakkan fyna ambil guna note fyna ni

gambar makanan




gambar makeup





gambar selfie hehe


last one



tutorial!
fyna buat tutorial guna note saja hehehe
senang
clear
camera depan pulak kan.lagi senang



ok harap yang bertanya akan paham lah hehehe

effect camera?
kalau untuk cust guna camera biasa saja..kalau guna effect tak menonjol makeup
kalau selfie gunalah 360! hahaha tapi sila ambik effect HDR..obsessed gila dengan effect tu sekarang..gambar jadi cantik and terang

ok harap yang bertanya puas hati

bye!


6 comments:

leyla nurjati said...

Cantik..

Safarina Shaari said...

x berat ke kak fyna...sy pnye ipad mini pn rase mcm brat je...hehe

syeeda said...

thnx fiena dah mnjwb soalan.. hihi.. :)
everyday wajib bukak ur blog.. <3

Cik Tomato said...

good..kita suka entry ini..baru je nak tny fyna guna camera ape..sbb semua picture fyna cantik2...ok skrg dah terjawab.. :)

MG schmidt said...

berat la jgk tp as long 1 bnde boleh buat byk bnda . i thought it worth kan fyna :)
eh fyna ada lsung ppit!
comelnya!!

Izyan Masri said...

SKIN MAKIN CANTIKLAH KAK FYNA ! SERIOUS !