Wednesday, November 27, 2013

my business cards

assalamualaikum

hi guys!

alhamdulilah business card fyna dah siap..
lepas ni ringan tangan hulur busines card yang ala pink pink ni hehehe

hehe act fyna design sendiri card ni and beri kepada  Smart xerox..tapi design fyna kosong je la hahah dah tua tua ni tak ada idea..so Smart xerox  send balik design fyna tadi but tambah sikit bagi cantik..and i love it! thanks 
Smart xerox ! fyna punya business card ada 2 side..1 side fyna and 2nd side adik fyna..adik fyna lagi lah cerewet haha tapi Smart xerox melayan je kerenah dia and we both puas hati sangat! harini hantar design..malam tu Smart xerox tukar design bagi cantik and dalam 2 hari terus dapat.gila cepat





adik fyna punya biasa saja sebab dia nak macam tu


tapi fyna punya
ehem..tulisna timbul timbul..
senyum sampai ke telinga lepas dapat business card ni

fast service..mesra pengguna and
MURAH!

300PCS ONLY RM60! 
MURAH KAN?

ok di bawah ni ada harga..korang boleh refer ye
Smart xerox ni memang dah ramai cust so memang berbaloi la korang buat dengan Smart xerox =)





kad kawin pun boleh buat dengan diorang

if korang nak juga buat business card or anything
boleh hubungi Smart xerox di

handphone : 012-442 2055
instagram : smartxerox


2 comments:

Mek Onie said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh.... banyaknyoss fyna

Syafiqah Hashim said...

woww..bestnyaaa..!!
Price dia sekali dengan design or printing sahaja? heee~~
pika memang dalam proses nak buat namecard jugak ni..Thank you for the idea Kak Fyna ^_^