Tuesday, November 12, 2013

medan selera taman ria

assalamualaikum

woman in black! hehe jarang sebenarnya pakai hitam..hitam ni warna selamat kan dan boleh juga buat si pemakai nampak kurus..eceh


gambar permulaan haruslah

ini fyna pakai bb cream and bedak pixy je.



riri! susah betul nak ambil gambar dengan dia sebenarnya


ok dah siap! jom pergi makan
act teringin nak makan tomyam..tapi tak tahu di mana tom yam yang sedap..ingat nak makan di secret resepi sebab tomyam dia memang sedap.pedas..emmmm

then baby , kawan fyna cakap

"ala tak mau la pergi makan dekat tempat yang ada spotlight..tak makeup ni "

hahahaha

kebetulan kawan fyna , zana kerja di seret resepi..so baby suggest

" pernah tak makan di medan selera taman ria? sedap..ada banyak choice.."

fyna pun kebetulan dah bertahun tak makan di medan selera...so why not..



paksa baby and adik ambil gambar hahaha sampaikan baby cakap fyna ni obsessed ambil gambar zzzzzzzzzzzz



sate!
sedap..gemok2 sate ni tapi tak lah segemok sate kajang..kuah kacang pun likat
RM18 - 30 cucuk


ice kacang ada ice cream di atas..sedap tapi manis sikit..
riri and adik fyna suka lah..budak2 kan..yang tua2 ni tak makan manis sangat =D


nasi goreng daging merah
sedap cuma daging tu potong besar sangat..susah nak makan and ada macam lemak2 tak dibuang =.=


bihun hailam
sedap!


mine!
koey teaw tomyam
sedap! masam pedas..
akhirnya dapat juga makan tomyam lepas dah lama kempunan hehe

Koeyteaw tomyam, bihun hailam,nasi goreng daging merah, ais kacang, limau ais 1 and teh o ais 2..semua RM18

rasanya berbaloi lagi makan di tempat bergini

fikir balik makan tempat mahal2 1 pinggan rm18..itu pun sikit and kalau sedap..

medan selera taman ria

4/5

4 comments:

suplemen tambahan said...

Macam sedap jer makanan tuer.Giler kentang sate.boleh try bila ke sana nanti.

Safarina Shaari said...

x sabar nk tgu thun dpn....sbb bakal suami org sg.petani...hehehe blh slalu mkn situ.....

jia said...

fiza slalu gak p makan sana...mcm2 ada...first p sana pun makan sate gak

nam@along said...

comel..je fyna wpun x makeup..nutral beauty..tu:) anyway ABC mmg nmpak sedap..