Thursday, November 28, 2013

IT'S A SIGMA BLACK FRIDAY BEGINS TONIGHT!


assalamualaikum

hi guys!




BLACK FRIDAY yang dah ditunggu2 telah pun tiba hehe apa itu BLACK FRIDAY? BLACK FRIDAY tu ialah limited masa yang boleh beli barang secara murah and shipping free!!!! yeay!

yelah kita di malaysia ni..kos nak send 1 brush pun dia punya postage dari US mak ai..nak sama harga dengan brush yang kita belit tu..zzzzz 

sebab tu bila BLACK FRIDAY adalah masa yang ditunggu2..postage free..save banyak naaa..dari US tu

so it time for borong at SIGMA!

my fav brush dari 2011 till now

ok ini fyna rekemen untuk korang beli





kalau tanya fyna apply foundation dengan apa..
dengan brush dari sigma ni la..ehhehe the best thing is bila apply dengan brush ni..no need banyak pun.sikit dah cukup then apply rata..tara! terus flawless hehe

so dah BLACK FRIDAY ni..apa kata beli lah 1 brush dari sigma..


beli ni dulu then baru beli yang lain..hehe ini wajib try!





ON MONDAY ADA 20% LAGI..PHEWWWW


20% FOR THE SELECTED PRODUCT








start from today sampai esok je!

click banner untuk shopping!



jom sama-sama shopping!

6 comments:

Anonymous said...

May i ask you..kalau you beli barang outside Malaysia, You buat camne ye? thru agent or sendiri.

fyna shafinatul said...

selalunya kalau nak bei barang luar kena guna paypal..fyna tk pernah guna lagi la..brush sigma ni di send oleh sigma US untuk di review..

Puteri Panda said...

Sigma USA bagi Fyna free ke Sigma 4pcs Kabuki tu? :O

eRzA said...

bestnye..tp npe rini smpai esok je...diskaun ari isnin...huhuuhu...xpndai nk gune brush..teringin gak..fyna try la wut tuto nk tgk... :)

fatinsharz said...

camne nak tahu brushes tuh sume wat daripade bulu ape? halal ke tidok

Anonymous said...

Fyna, just nk share in case u xtau. Sigma brushes ada jual at colourscosmeticsmalaysia.com :) So xperlu byr postage mahal2