Friday, November 8, 2013

House of Mini!

assalamualaikum

hi guys!

siapa suka cupcakes?

fyna tak suka sangat..cepat muak hahahaa

so untuk yang macam fyna..teringin nak makan cupcake tapi nak sikit je..boleh la datang ke sini








flash! ops!

comey kan cupcake ni
kecik cinonet je cupcake dia..
ada kek yang keras ada yang lembut tapi sedap..sekali ngap je la haha
perisa pun tak over sangat tapi terasa lah
dia punya icing pun tak manis sangat which is good
harga boleh lah dikatakan murah hehe

budak2 mesti suka
kalau ada anak2 atau adik kecik yang buat perangai..cuba bawa ke sini
mesti diorang excited
yela warna warni kan hehe

so sesiapa nak rasa cupcake ni boleh ke 
amanjaya mall tingkat bawah
depan restaurant kopitan classic

=)

5 comments:

Anonymous said...

Mcm cntik ja mcm comey ja cupcake tu..esok nk p terai la kikiki..

EdDynNa ♛ said...

kat mana nehh ? hmm

Nadya Bubble said...

Tak pernah jumpa lagi kedai ni.
Macam sedap je...

Rozana Razali said...

klu dkt penang kt sunway carnival ada jgk.

sedap sekali ngap je, mmg x cukup. =P

Rozana Razali said...

klu kat sunway carnival murah sikit, 12 pieces RM10. hihihi