Wednesday, November 6, 2013

GIVEAWAY! : PASSES TO EH! Anggun Special Night ( 5 winners! )

assalamualaikum

GIVEAWAY lagi!!

GIVEAWAY ni khusus kepada sesiapa (lelaki/perempuan) yang suka artist and teringin nak jumpa artist kesayangan korang..

5 pemenang akan dipilih dan diberi pass untuk ke party ni..wah!



see the artist! =D

ok macam mana nak menang giveaway ni?

senang je

just leave a comment di bawah artist mana yang korang nak sangat2 jumpa
then tinggalkan email sekali ye

pemenang akan dipilih secara random..boleh comment banyak kali..mana tahu lucky kan? =)

tarikh tutup this FRIDAY
8.11.2013

more info about this event korang boleh ke blog wida

GOOD LUCK!

21 comments:

Noura Nuriman said...

nak jumpe arja lee !!!

syiqahshahar92@gmail.com

PhyCell BH said...

betokhusyairi?? phycellbh@gmail.com

ika lokman said...

I wanna see yana samsudin! =D
Afika070209@gmail.com

ZAZA said...

Kita nak jumpa Tasha shila ^_^

my email ~ ladyfiza92@yahoo.com

thanks fyna ~

syazajaja said...

SAYA NAK JUMPA ZIZAN RAZAK!
Sebab saya suka sangat dia !

My email jaja1995@gmail.com

Zharif Azis said...

saya teringin sangat jumpa yana shamsudin >___<

zharifazis93@yahoo.com

HaFizaH aYu said...
This comment has been removed by the author.
HaFizaH aYu said...

Teringin thp dewa nak jmpa emma maembong
mnurhafizahayu@yahoo.com

Nurul Fatin Izzaty said...

teringin n nak sangat2 jumpa emma maembong <3 <3 <3 <3

fatinzaty@ymail.com

Nurul Fatin Izzaty said...

teringin n nak sangat2 jumpa emma maembong <3 <3 <3 <3

fatinzaty@ymail.com

Nurul Fatin Izzaty said...

teringin n nak sangat2 jumpa emma maembong <3 <3 <3 <3

fatinzaty@ymail.com

Nurul Fatin Izzaty said...

teringin n nak sangat2 jumpa emma maembong <3 <3 <3 <3

fatinzaty@ymail.com

HaFizaH aYu said...

Fatin izzaty:Fight for emma maembong yeayyy!!

PUTERI NATASSIA said...

yeayyyyy nak jumpa nelydia senrose.

puterinatassia@gmail.com :)

PUTERI NATASSIA said...

yeayyyyy nak jumpa yana samsudin jugak :)

puterinatassia@gmail.com :)

ZAZA said...

Kita Nak Jumpa Tasha Shilla ^_^ yang comel tuu

ladyfiza92@yahoo.com

Thanks Fyna ~

cik dyla said...

nak jumpa Nelydia Senrose

fadh.jams@gmail.com

PhyCell BH said...

eh yana shamsudiin pun ok
phycellbh@gmail.com

Ain Nia said...

intan ladiyana! teringin, ley dapat ke??

lemonteaicenia@gmail.com

blog saya : https://lemonteaicenia.blogspot.com

Ain Nia said...

adi putra, so wow!

lemonteaicenia@gmail.com
page saya https://lemonteaicenia.blogspot.com

Ainaa~ said...

of course saya nk jumpe Nelydia Senrose ~~~ seronoknya klau dapat

angirl91@yahoo.com