Wednesday, November 13, 2013

gam bulu mata yang kuat?

assalamualaikum

hye guys!

ok memandangkan internet rumah ada masaalah..terstop kejap review barang2 ..=.=' harap owner yang bagi barang untuk review tak marah..ni dekat pejabat..curi masa sat update blog hehehe

ok lah

fyna dapat message dari facebook nak suruh fyna cadangkan eyelash glue yang paling tahan

ok so di sini ada 2 fav fyna..fyna dah try banyak jenis..ini je yang ok

Duo False Eyelashes Glue


ini glue yang paling terbaik!

yang original memang lah kuat kan..and senang nak apply..nak remove pun senang cuma kena guna makeup remover lah if nak pastikan bersih hehe
harga around RM40

fyna pernah try yang tak ori..kuat juga..sama macam original ni..tapi texture dia tak best sikit..and comot2 kalau nak apply dekat bulu mata tu..kalau pakai kat mata sendiri..ambil masa nak buang bekas2 gam tu..sakit nak buang =.= 
harga RM10-20

MBI EYE PUTTI


ni 2nd gam yang kuat
tapi kena letak banyak sikit..lepas apply di mata jangan kenyit2 mata tu..biar dia betul2 kering..so lepas tu nak kenyit ke apa ke..boleh la.. ehehhe gam ni best juga cuma kena pastikan betul2 cara pemakaianya
harga
RM12-20

fyna ada banyak gam untuk eyelash ni
so far ini yang terbaik hehe

ok kalau korang ada glue yang best2 share la dengan fyna ye =D



3 comments:

Alai Maisurah said...

Assalamualaikum Sis Fyna, pernah cuba glue utk false eyelash brand faceshop tak?

MG schmidt said...

erk ..MG xpernah pakai fake eyelashes lg sbb takut dgn word gam tu ..nnti tergam mata mcm mne . haha
tp nak juga rasa pakai . nnti . big day :P

Anonymous said...

fyna..wt review highlight plg best plk..heee