Wednesday, November 13, 2013

Dome Qbay Mall

assalamualaikum

hi guys!

mari kita explore restaurant baru hehehe

adik fyna tak habis2 nak makan di dome..banyak kali dah ajak fyna
so baru-baru ni fyna pun masuk lah ke Restaurant Dome di Qbay Mall penang



BERRY BLISS

tersedap pernah makan! tak rasa susu pun
rasa buah semata2


COFFEE TWISTER


fyna tak suka coffee..adik fyna cakap sedap..so sedap lah kot


carbonara
sedap! kuah dia creamy..sedap sangat
udang rasa fresh cuma cendawan rasa bleghhhhh macam tak masak


ini apa nama tak tau
tapi sedap! macam ayam masak kunyit gitu hehe
yang bestnya ayam dia 2 ketul so agak banyak lah bagi fyna


muka penat tawaf 1 qbay mall
shopping!


sory sekarang suka pula dengan effect HDR hehe even nampak semua jerawat..tak apa..sukaaa 

so bagi fyna makan di Dome ni ok lah sekali sekala
bagi fyna agak mahal
and tak banyak choice
portion dia boleh tahan la..kenyang juga
air dia paling sedap

so total makan RM109

Dome Qbay Mall
3/5

sedap cuma tak banyak choice..harga mahal

6 comments:

Kisah Si Dairy said...

fyna selalu ambil gambar guna phone or camera...santekkk

Nana said...

carbonara tu...ermmm...feveret tu...:)

Ann Ishak said...

pernah lepak minum kopi dekat dome qbay masa datang bercuti di sana :)

Mila Ahmad said...

Mak aiiii sedapnyaaaaa~

Safarina Shaari said...

sedapnyaa carbonara tuu.....

hatiAMIRA said...

erkkk 109 ??
tersedakk tengok harga