Thursday, November 14, 2013

cuti cuti malaysia di zoo taiping

assalamualaikum

hye guys!

sabtu lepas fyna ada job di taiping perak
1st time makeupkan orang taiping ni

and fyna ajak kawan fyna, baby teman kan..sebab tak ada orang temankan ni..
taiping jauh pulak kan..around 3 jam juga lah


ok dah siap! fyna test blusher estee lauder kalini
akan direview nanti ye


adik pun nak ikut sebab plan nak pergi zoo hehe




dah bawa budak2 haruslah ke zoo plus tempat makeup nanti dekat2 situ juga heheh

semua muka excited nak masuk zoo

tiket

adult - RM16
children - RM8


jom round-round zoo



orang hutan!
baby beritahu fyna..orang hutan datang period.
betul kah?






1st time tengok bear depan2




tanya riri..
"riri..ni binatang apa?"
riri : "lembu"
hehehe comel

babi sebenarnya ni
baby teringin nak tengok baby haha



macam wajib je kan hehe




tq baby sanggup temankan
kawan susah senang



baby kata unta ni kena strok hahahaha

eceh hehe

ok so far best juga lah datang ke zoo ni..sebab cuaca baru lepas hujan..so tak panas sangat..alhamdulilah
cuma time fyna pergi banyak yang tengah renovate..soo agak kecewa sedikit lah tak dapat tengok gajah haha

bila nak balik baru nampak gajah
itu pun dari jauh sebab diorang tengah buat sangkar baru

seronok bawa budak2 datang sini..last fyna pergi zoo maybe darjah 6? 
lama jugalah tak tengok binatang2..tak lah besar sangat zoo ni..tapi ok lah..hehe


6 comments:

Safarina Shaari said...

zoo ni mmg best! aritu pegi time mlm...lg best...tp binatang byk da tdo la..hehe..lain kali mmg nk pegi lg....

Kasih Lestari said...

KLA pun baru pegi sana

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/11/jalan-jalan-zoo-taiping.html

Norfadhilah Abu Hassan said...

Syokya p zoo..bwak bebudak. comform berjam-jam berjalan dlm zoo tue..

Norhazrina Abdul Hamid said...

mahainyaaa tiket rm16 adult. sy g ms study dlu rm4 je kot adult. uhhuhu

MG schmidt said...

ah! takot gila pegi zoo ni
dia nk buat mcm zoo in jungle tp mmg jungle gile masa MG pegi sni .
dahla kne kejar ngn beruk .
ada beruk tak masa lalu susur depan tasik tu ..
eish! fobia taubat xnak pegi dah zoo ni . hahaha

linda naslin said...

fyna ni comel kan... best gak gi zoo ..hehehhe....