Sunday, November 3, 2013

black canyon restaurant

assalamualaikum!

hye guys!

pernah tak korang makan di black canyon restaurant? fyna selalu lalu je kat restaurant ni..tak berani masuk..rata2 ckap mahal makanan kat sini..so baru-baru ni mak ayah teman fyna cari kasut di juco prai so decide nak belanja mak ayah makan dekat restaurant yang tak pernah diorang makan..mostly restaurant dekat sana dah try..this one je belum
alah mahal pun mahal lah..tak kisah sangat sebab gaji baru masuk kan..hehe



 mushroom soup for free!
sedap gila ok..sedap likat


black crunch 
RM 10.90
mak kata kalini ayah pandai pilih..sedap air ni..fyna tak rasa pulak sebab tak suka coffee hehe


iced choc
RM7.95
adik fyna punya..adik cakap sedapp..rasa macam milo cuma pekat sikit


blueberry delight
RM8.95
ini sedap ok! selalunya macam smoothie kan akan muak sebab susu banyak
but this one sedapp...rasa bluberry tu.nyumm


Fusilli Chicken Tom Yam
RM 9.90
fyna suka sebab pedas and sedap juga
tapi banyak nya serai =.=


Pad Thai
RM 11.90
yes sedap! mak ayah memang peminat pad thai so pad thai from this restaurant ni boleh diterima..sedap sangat


Salted Fish rice
RM 10.90
macam lain ja kan bentuk nasik goreng ikan masin ni tapi sedap.yes sedap


Teriyaki Chicken Steak
RM 19.90
adik punya ni..adik kata sedap..cuma sedikit berminyak




kenapa ayah selalu romanrik dengan mak??
jeles nya


so for me..black canyon restaurant best makanan dia..banyak pilihan
mak ayah cakap if datang sini..nak lagi makan di sini hehe

so fyna bagi

4/5

=)

10 comments:

Anonymous said...

Tu bkn serai lah sis tu mushroom :).

Safarina Shaari said...

romantiknya mak ngn ayah kak fyna.... :)

fyna shafinatul said...

Anonymous : serai warna hijau tu sayang..banyak gila!!! =(

safarina : hehehe tu lah pasal

Anonymous said...

Teruk giler tak tau beza serai n mushroom..huhuhu..just kidding

Chenta Ummi said...

nampak macam best je.. tak pernah try lagi masuk restoren tu.. nanti nak try laa! :)

fyna shafinatul said...

Anonymous : la..serai warna hijau tu syg..banyak kan..kat atas tu nampak sikit..dalam2 mak ai hahaha

chenta : try la sekali hhehe

Miss FZ said...

fav saya tomyam tu..dan air mocha glacier..hehe.

ikafantasi said...

sis, nnt try lauk ayam yang bawah dia ada telur..xtau nama ape..hehehe sedap gak

fyna shafinatul said...

ok syg! tq..nanti sis try ye @ikafantasi

fyna shafinatul said...

ramainya suka tomyamm hehe @miss fz