Thursday, November 7, 2013

banyak dan murah di Kopitan Classic!

assalamualaikum

hye guys!
pernah makan di Kopitan Classic?

so baru-baru ni fyna keluar dengan adik nak tengok movie Thor 2..adik fyna kiddy belanja..yes! haha
siapa belum tengok sila tengok ye..best sangat!!!!!!!!!!


so lepas habis movie plan nak makan di mahanttan fish market
bila buka purses..ala ada RM50 je?? =.=

so cakap dekat adik.adik kita makan tempat murah2 la k..
adik menganguk pelahan..kesian dia hehe


sampai di Kopitan..bisik dekat adik
adik ambil makanan and air yang murah2 tau
hahaha

tengok menu sambil tangan calculate harga di noted 

malu oi kalau tak cukup duit

so ini yang kiteorang pilih


CHICKEN CHOP CHICKEN
RM10.90

dalam gambar ada sambal..fyna pilih ni ingat dapat sambal..rupanya tak..makan pun macam kena paksa sebab tak pedas =,= sedap dah sedap dah


KAMHEONG CHICKEN CHOP
RM10.90

pandai adik pilih.ini sedap!


ICE CHOCOLATE RM4.20
ICE LEMON TEA RM10.90

air sedap ke? hahaha rasa biasalah..air pun biasa saja kan hehe

so total up
RM31.40

alhamdulilah

kenyang pun kenyang..portion besar..murah pun murah

tapi di sini banyak makanan tak pedas lah =.=

btw tomyam dia sedap pedas cuma kuah melebihi lauk dalam tu..zzzz

sebab tak banyak makanan pedas fyna bagi

4.5/5 

hehehe







pujuk adik tangkap gambar..layankan je la kakak dia yang obsessed tangkap gambar sendiri hhaa


my wide shawl from

handbag from 






2 comments:

Nadya Bubble said...

Pernah pi kedai, nak bayar duit tak cukup.
K malu gila T.T

Anonymous said...

salam.. fyna tgkp gmba pkai effect apa ea utk gmba ni? nmpk sweet ala2 vintage gitu... :)