Monday, November 18, 2013

Angah D&C Western & Steam Burger

assalamualaikum

hi guys!

hujung bulan 10 haritu fyna ke skudai johor untuk convocation adik fyna, mimi..nanti fyna ceritakan pasal convo tu ye

hari sampai ke UTM skudai..niat di hati nak makan tempat best2 even tahu masa suntuk sangat nak bercuti kat sana..jadi serahlan kat adik fyna untuk cari tempat makan yang best2


 ok dah siap! hijauuuuuuuuuuu
nanti fyna review lens hijau ni naa


btw sempat juga ke JPO shopping sikit2..heheh at last sampai juga ke sana..rabun mata tengok banyak sale hehe

 so lepas ke JPO teringin nak makan chicken chop..so adik fyna bawa ke Angah D&C Western & Steam Burger... memangdangkan time tu dah pukul 10.30..memang nak mencari kedai yang sedap.semua jauh2..so mana2 sajalah asalkan sedap

Angah D&C Western & Steam Burger tempat di tuju..ya allah ramai gila orang! tapi yang bestnya menu dia sikit je..ada 5 menu kalau tak salah..minuman pun ada dalam 10 saja kot..selain dari situ..tak ada..tak banyak choice =.= tapi ramai orang..sedap kah?


gambar ihsan dari


haha pon boleh


ayah =D






Grilled Lamb Chop



ayah fyna suka kambing so haruslah try kan..kuah agak sedap ..daging pun agak lembut tapi banyak lemak la pulak. =.=





Grilled Blackpepper Chicken


.ini je yang ada ha..sebab banyak dah habis =.=
ayam lembut.sos sedap..walaupun tak nampak menarik..ok lah juga..sedap di makan..hehehe



yang lainya..mungkin kuah yang melimpah ruah..selalu chicken chop kan kuah kedekut je..ini murah hati betul! mungkin tarikan nya kat situ kot..tapi..coleslaw sangatlah FAIL! hahah..
pekerja semua lelaki..tempat tak bersih sangat.mungkin sebab ramai sangat orang..meja agak bergetah =.=




Menu and Price :
Grilled Chicken Chop  RM8.00
Grilled Beef Steak  RM12.00 -14.00
Deep Fried Chicken Chop  RM5.00
Fish and Chips  RM5.00
Assorted Steam Burger Set  RM5.00
D & C Fries  RM3.00
Oblong Beef/Chicken  RM4.50 (RM7.00 if one set)
Grilled Lamb Chop  RM10.00 - 12.00


Alamat: 24 Jalan Padi 2, Bandar Baru Uda, 81200 JB.
No telefon : 019769 9763




Angah D&C Western & Steam Burger.


4/5




9 comments:

Era said...

Cantik la tudung tu, beli katne ehhh???

Shark Kay said...

Sedap Alhamdulillah.
tak sedap sabar je lar.

hahaha..
menarik sungguh ni.

阿蒂卡 ( Nur Atikah ) said...

cantik shawl^_^
have a look at my blog,
http://creepgeek.blogspot.com/

Cik Cammy Lia said...

sll jadi SR kat cni..suka tgk cik blog ni..comey sgt.

Anis Shuhada said...

pada yg bertanya, tudung tu sy yg bg utk fyna review. hehe kalau berminat nak beli boleh like and follow

Page: https://www.facebook.com/PureByNinie Instagram: @pure_hijabs

tq fyna sbb pakai shawl ni utk ootd. hehe <3

nanadhoi said...
This comment has been removed by the author.
nanadhoi said...

"Sedap Alhamdulillah
Tak Sedap Sabar je lah."

catchy sangat.HAHHAH

Diera Tekikushika said...

org johor. tp tak pernah makan kat situ. tp xpe boleh usha pas neh. btw, kalau dtg johor lg cuba pergi ke restoran anjung warisan. chicken chop dia SEDAP !. hehehe =)

Anonymous said...

try hutan bandar bistro..lagi baik