Thursday, October 3, 2013

skincare untuk kulit yang berjerawat teruk


assalamualaikum

bila tengok testimoni dari TURMERIC SKIN CARE ni..memang dah tahu..ini memang sesuai untuk sesiapa yang kulit berjerawat teruk..sebab tumeric ni memang sesuai untuk licinkan kulit and kecutkan jerawat

jom tengok testimoni




testimoni dari tuan yang jual product ni

teruja tak?

sesiapa yang berjerawat teruk and dah pening nak pakai skincare apa..boleh try full set ni


ull set : rm150(sem)/rm160(s&s) + free madu +free postage



nak beli loose pun boleh




turmeric day cream rm55



turmeric night cream rm25







turmeric mask rm39(sem)

bahan dia lebih kepada semulajadi..jadi jangan risau ye..

untuk kulit sensetif fyna sugestkan mulakan dengan mask dulu..sebab skincare ni dia agak kuat..sebab dia nak keringkan jerawat yang teruk kan...

boleh dibeli di




discount

- RM10 untuk pembelian 1 set

- RM5 untuk pembelian turmeric mask

*bagi password 'fynahere'






soalan - soalan yang sering ditanya pasal product ni


Q : Muka tak kuning ke bila pakai turmeric mask?
A : Jangan risau,turmeric mask tak kan tinggalkan sebarang warna pada muka korang. In fact, muka korang kan nampak sangat fresh dan glowing.

Q : Berkesan ke produk ni fira?
A : Inshaa Allah berkesan.setiap produk yang fira jual fira akan guna sendiri dulu.Dah puas hati dan nampak perubahan baru berani nak promote kat org.

Q : Saya kulit normal je.boleh ke guna?
A : Boleh..turmeric skin care sesuai untuk semua jenis kulit-berminyak,normal,kering,berjerawat

Q : Berapa lama guna baru nampak hasil?
A : Memang soalan yang famous. Hasil dia korang boleh nampak secara berperingkat. Untuk first time guna korang dah boleh nampak dan rasa kulit jadi lembut. Bila guna hari-hari akan nampak perubahan kulit makin sihat.ingat,jangan malas!
p/s:fira kurang suka produk yang nampak kesan mendadak sangat sebab takut ada catalyst yang tak dibenarkan.

Q : Selamat ke nak guna?takut la
A : Turmeric skin care diperbuat daripada bahan-bahan herba semulajadi tanpa sebarang bahan kimia so selamat digunakan. Herba-herba ni selamat dimakan,so takkan la merbahaya kan?
IF YOU CAN'T EAT IT, DON'T PUT IT ON YOUR SKIN
(tp x semestinya sedap kn?hehe)

Q : Tak pernah dengar pon pasal produk ni. Kenapa saya google pon tak jumpa?
A : Produk ni sebenarnya dah lama kat pasaran tapi tak ramai yang tahu sebab tak ada promosi besar-besaran macam produk-produk lain. Tapi orang yang dah cuba mesti sangat puas hati dan jatuh cinta 



6 comments:

miss_takiko said...

kak fyna, sesuai utk kulit parut teruk tak? first time dengar :)

Anonymous said...

kak fyna kalau jeragat blh pkai?

fyna shafinatul said...

any info boleh tanya owner tu terus ye

mizzleenaothman said...

Insya Allah ada penyelesaian tu nanti macam akak dulu pun muka macam ni jugak .Yang penting setiap produk tu mesti selamat,berkesan dan semulajdi .Jemput datang blog yer.Semoga terjalin ukhwah .Tq

firdaus said...

Pm

firdaus said...

Hi... Pm sya ... Fynahere