Wednesday, October 23, 2013

shawl from La Mode Hijabi

assalamualaikum

ok kalini nak share pasal shawl lagi hehe

PRINTED COTTON WIDE SHAWL




Wide shawl berukuran 1.8 meter x 1 meter diperbuat daripada material cotton voile yang lembut dan senang dibentuk. 

macam biasalah..wide shawl jenis cotton ni memang senang di pakai..besar dan selesa..tak panas


EXCLUSIVE COTTON
 GLITTER SHAWL



Glitter Shawl berukuran 0.6 Meter x 1 meter diperbuat daripada material cotton yang sgt lembut, ringan, mudah dibentuk dan sejuk. Tidak terlalu berkilat, sesuai dipakai pada siang hari atau malam. Sesuai pada yang suka bergaya dan inginkan kelainan. material tidak terlalu jarang.

ini adalag glitter shawl hehe
fyna dah lama teringin nak pakai glitter shawl tapi yang berkilat2 sayang fyna takut nak pakai
1st dapat gliter shawl ni terus suka sebab tak over glitternya
kualiti kain best!!!!!!!!!!
lepas iron..lipat di depan..eh senang nya..lembut..selalu kan kalau wide shawl macam susah sikit..asyik kendut ke kat depan..ini tak..
korang try dulu baru korang tau best heheh



                harga                

RM20

          boleh di beli di        



1 comment:

Emme Marina said...

Memang cantik shawl2 ni. saya pun skrang dah pakai shawl aje, shawl nowadays dah byk yang besar, tutup dada, tutup belakang =)

Saya ada jual wide shawl jgk. datang jenguk sekali sis =) Done follow

http://islamdanana.blogspot.com/2014/02/wide-shawl-rm2500-shj.html