Sunday, October 13, 2013

SEOUL GARDEN AT AMANJAYA MALL

assalamualaikum

orang lain pum pang pum pang cakap seoul garden best..fyna pula..owh ok..
so bila amajajaya mall sungai petani buka seoul garden..hati meronta ronta laaaaa..
korang la punya pasai ni..haha

disebabkan lebih 2 bulan tak berjumpa dengan bestfriend..bila nak jumpa tu harusla di tempat best and selesa kan...sepatutnya bertiga tapi too bad laily tak dapat join.. =.=

jadi fyna and baby je lah meneruskan misi makan sedap2




at 1st pergi..1st time kan....agak cewi/perak la hahaha
bila dah dapat seat..tengok kiri kanan..apa orang buat..macam mana orang makan..dalam 5 minit tengok keliling..ok dah paham dah konsep kesini! (padahal sebelum datang sini dah menelaah dah blog blogger lain tips untuk makan disini hehe)

banyak choice

starter ada la macam cucoq, roti, pau and dimsum kot ..ha sedap jugak lah..boleh la makan 

then 2nd ada pula sayur sayuran...

3rd ada macam fishball..udang..lala..udang seafood untuk steamboat

4th ada macam daging mentah yang dah diperap..kambing lembu ayam semua ada

5th ada macam2 jenis sos (tapi fyna ambik sos garlic and sos lemon saja sebab ramai blogger suggest tu! =D tapi memang sedap )

6 ada la ice cream and toping..best sedap!

jadi conclusionnya banyak pilihan and puas hati

3 jam duduk siti..makan makan makan..sedappp aiihhhhh

kuah steamboat fyna ambik thai tomyam..sebab ramai blogger suggest tu jugak 


eceh


mula proses masak


ni round ke 2


action ja tu..pui


ice cream sedap ..


posing heheh

harga



   
• Auto City, Perai• Amanjaya Mall 


Weekday
Weekend
Student Meal
LUNCH
11.30am- 4.59pm
 
Adult RM 31.99+

Child RM 15.99+
(Height 0.9m- 1.3m)

Snr Citizen RM 21.99+
(Age 55 and above)
LUNCH
(Sat, Sun & PH)
11.30am- 3.59pm
 
Adult RM 33.99+

Child RM 15.99+
(Height 0.9m- 1.3m)

Snr Citizen RM 21.99+
(Age 55 and above)
LUNCH
Mon- Fri (Except PH)
11.30am- 4.59pm
 
RM 26.99+
(Includes refillable beverages)LUNCH
Sat & Sun (Except PH)
11.30am- 3.59pm


RM 28.99+
(Includes refillable beverages)
Please present bus-pass,
matriculation card or
student pass before
ordering
DINNER
5.00pm- 10.30pm
 
Adult RM 33.99+

Child RM 16.99+
(Height 0.9m- 1.3m)

Snr Citizen RM 28.99+
(Age 55 and above)

DINNER
(Sat, Sun, Eve of PH & PH)
4.00pm- 10.30pm
 
Adult RM 35.99+

Child RM 16.99+
(Height 0.9m- 1.3m)

Snr Citizen RM 28.99+
(Age 55 and above)
DINNER
Mon - Fri (Except PH)
5.00pm- 10.30pm
 
RM 28.99+
(Includes refillable beverages)


Please present bus-pass,
matriculation card or
student pass before
ordering



Refillable beverages RM 3.99+        |       Mineral Water RM 1.99+
*Kid dines for FREE on Sunday with every paying adult (*Height 0.9m to 1.3m)
*Valid for My Preferred Card Holders only

Special birthday package 
*Valid for My Preferred Card Holders only
*Free buffet for birthday person with every 5 paying adults.
*50% OFF for the birthday person with a minimum of 1 paying adult.

dekat amanjaya kecik saja tempat dia..tapi orang keep datang..ramai betoi hehe
nanti nak ajak family pulak lah
so orang kedah kalau nak makan seoul garden tak payah p penang dah nooo
hehe

9 comments:

Sabrina Tajudin said...

aaaaaaa! feberet seoul garden ni! mmg best kalu wt jmpa kawan n dating sumua. mmg kecoh la masak rmai2

Drunbella Khoo said...

I klo p seoul garden 2-3 round gak. Hahaha. Tapi kena biaq perut bebetul kosong. Baru boleh makan banyak.

Carlos Santiago said...

best ni.. yummie. lagi meleleh air liur kalau org belanja. hehe

nabil_potter said...

thanks for da info ..

boleh try..

siti hajar said...

saya tak pernah pergi seoul garden.. sedih kan.. hikhik.. btw, macam mana akak pakai tudung tu? cantik.. :)

Ms. Diela said...

Rasa mcm nmpk kak fyna lah..lepas lepak amanjaya mall,kak fyna g village mall eh??

Anonymous said...

Best ke AmanJaya Mall ni? Ada apa kat sana ek? Ada hotel berdekatan situ tak? Sorry off topik.. Kui kui kui..

Sani Topoi said...

Trivago

Sani Topoi said...

Trivago