Sunday, October 13, 2013

review : Solone Eye and Lip Make-up Remover

assalamualaikum

nak travel?
tapi susah kalau bawa yang besar2..kan...susah nak ada makeup remover yang kecil sebab remover ni bukannya nak guna banyak pun

kalau travel sebolehnya nak save kan tempat

ok jangan risau..ada makeup remover yang very effective..dah la kecik..boleh remove makeup yang memang susah remove pula











Mini Solone Eye and Lip Make-up Remover 5ml
[ Description ]
- Alcoholic free, absolutely mild!
- Moisturizing and refreshing, never cover your eyes!!
- Dual layer Of oil and water.
- Easily remove waterproof mascara!
- Does not contain any alcoholic ingredients.
- with dual layer Of oil and water design which is mild, not stimulating,
- Even The Waterproof Mascara Which Is Hard To Remove Can Be Easily Elimated Now.
- Fresh and not Oily after removing makeup.
- All-round cleansing and moisturizing can be finished at once.

[ Indications ]
Remove Eye And Lips Makeup
 
[ Directions ]
1.Shake It Evenly Before Using.  
2.Use Cotton To Take Adequate Amount, Lightly Press On Eyes And Lips For 3-5 Seconds,
3.Then Lightly Remove The Makeup.
4.Cotton Swaps Can Be Used To Dip Into The Removal Liquid To Clean The Eyelashes And Eyelines.
  
[ Packing ]
5ml


my review
alah comelnye la..dah la warna pink kan? hehe
ini tak pedih haha suka sangat guna..tonyoh la mata tu..tak pedih ok
bau soft saja
tak berminyak! tempat yang guna remover ni akan jadi lembab je..aik..best kan?
so boleh pakai dekat muka..sebab kalau berminyak..pakai dekat muka takut naik jerawat kan..ini boleh
sebelum pakai..make sure goncang dulu ye

so far tak ada lagi yang tak suka tentang product ni

ok dah boleh letak dalam bag untuk pergi travel.yeay!



harga
rm9.90

so kalau berminat untuk beli
boleh ke





good news!


RM10 discount when my readers purchase above RM100 at the website by apply this code : FYNA10

No comments: