Monday, October 21, 2013

review : MUA Trio Eyeshadow in Pink Sorbet

assalamualaikum

pernah try brand MUA?
MUA ni brand dari UK..agak murah and berkualiti





my review

walaupun nama dia pink sorbet tapi palette ni lebih kepada brown color
very pigminted and shimmer yang sangat shimmer
so fyna suka pakai eyeshadow ni di hidung and tulang pipi..memang cantik


macam dalam gambar ni fyna pakai kat tulang pipi, hidung and bawah mata 
so far fyna suka palette ni..sebab boleh guna sebagai eyeshadow and highlight..so senang kan

apa yang fyna tak suka cuma pakaging dia..macam tak best
susah kadang2 nak buka


harga RM25 only


kalau berminat boleh beli di


hp no : 0193848252

email: ellystylista@gmail.com

IG : Elly_Stylista

1 comment:

shu said...

Fyna pkai skincare apa skrng? cntik giler kulit Fyna :)