Friday, October 25, 2013

review : benefit high beam

assalamualaikum









                  my review                


pernah dengar high beam? memang sangat popular product ni
high beam ni dia macam highlight la..boleh buatkan muka nampak shinning2 gitu
texture jenis cair and tak pekat sangat
so bila apply akan nampak natural glow gitu
selalunya apply dekat batang hidung..tulang kening and tulang pipi hehe
kepada yang suka ntural glow..boleh la try product ni..tak over ok shinning dia..so jangan risau

ok product ni tak lah ori
tapi 98% lebih kurang sama..kalau yang ori tu mahal la ye ehehe



caranya..sapu sikit di tulang pipi
blend dengan jari atau brush
then tada..glowing mka korang

                harga                

RM 25.00

          boleh di beli di        

facebook : https://www.facebook.com/Razz.O.R.BeautyCare

hp : 017-569 7041
email : razzbeautycare@gmail.com

2 comments:

adyba said...

kalau tak ori tak beri effect apa-apa ke? sesuai utk semua semua warna kulit ke?

Anonymous said...

salam, so far awak pakai ni okay tak? takde apa2 negative effects kan? kalau takde saya nak beli ni je :)