Wednesday, October 30, 2013

review : benefit benetint

assalamualaikum







What it is: The original—and still the best—rose-tinted cheek and lip stain. What it does: Benefit Benetint is a kiss-proof and smudge-proof, indelibly sheer tint. It gives an innocent yet provocative glow to keep everyone guessing, "what has she been up to?" What else you need to know: It's the sexiest flush you can get from a bottle.

                  my review                

bau rose! wangii
texture cair..terlalu cair
ini sesuai untuk girls yang suka pipi merah natural gitu..
merah tak terang..natural so kalau nak nampak terang..kena apply banyak kali
macam dalam gambar di atas..dekat tangan fyna..fyna apply 2 kali juga lah untuk dapatkan warna merah natural macam tu
yes tahan lama sebab jenis tint ni memang akan tahan lama
tak sesuai untuk kulit gelap
kalau nak pipi merah macam korea boleh la try hehe
boleh juga digunakan di bibir

yang fyna tak suka..texture terlalu cair 
ad warnanya kena apply banyak kali baru nampak
bila letak dot dot lama di pipi rasa macam pedih sikit..pedih light2 la..lepas dah lend..dah ok dah
but itulah tak tahu kenapa rasa pedih..


ini fyna apply 3 kal di pipi..so nampak natural pink pink gitu

                harga                


Price: RM40 SM / RM45 SS (CRAZY SALE - 50% OFF!)
Delivery within 3 working days.

          boleh di beli di        



e-mail : purple2boutique@gmail.com

sms : 016-4756860




4 comments:

Miss Ongy (Wanie) said...

Dah lama cari! Nice! Definitely buy this ;)

tasharosli said...

Selalu tgk benetint the colour is quite dark. Very blood like but without the viscosity of blood xD tapi yg ni the colour is veryy light.

Anonymous said...

yang ni tak ori kan?

Various Thing said...

fake benetint niee >.< mgkin sbb tula rasa pedih ..