Wednesday, October 23, 2013

nak cantikkan blog korang tak?

assalamualaikum

disebabkan ramai asyik tanya fyna..siapa buat blog fyna..macam mana nak design blog macam fyna..

ok

ok

sebenarnya fyna ni jenis malas nak design sendiri..kalau dulu rajin la..godek2 coding..search itu ini..sekarang dah malas..so sekarang ni banyak blogger yang sediakan khidmat mereka blog hehe

salah seorang nya sab..from 

kenapa fyna percaya sab boleh buat? sebab fyna kenal sab and tahu sangat ke kreatifan sab ni ha..hehehe

terima kasih pada saba sebab design blog fyna bagi cantik
act dah 28 ni nak yang nampak lebih matured lah kan..so fyna minta sab buat design yang simple macam ni
and ada juga yang fyna tak puas hati time sab buat so suruh tukar itu ini..banyak kali tau! hahaha sab pun tukar..baik hati and peyabar saba ni dapat cust macam fyna..ades..sory sab

service yang sab bagi 1st class..cerewet2 fyna dia boleh handle kira terer lah heheh

so korang pun nak jugak sab yang design kan?

klik sini

boleh tengok charge
boleh tengok portfolio

nak macam mana..cakap je..sab akan buat sampai korang puas hati!

ada yang fyna tak suruh tapi sab buat and fyna buka2..senyum lebar ha hahaha

ok lah harap blog korang pun akan cntik macam blog fyna lepas ni..wink wink



blog sab cantik gila kan????????


14 comments:

O'gosh Iskandar said...

memang cantik sangat blog fyna....kena terjah ni..

Sabrina Tajudin said...

thank you fyna for the kind words! ^_^

uji mie said...

salam...akak ujie ni baru dlm blog..minta adik beri tip2 utk cantik kan blog...blog adik ni cuuuute sesangat....yg empunyer blog ni pun....masyaallah...cantiknya.blog akak ujimie69.blogspot.com

kylla kuchentamu said...

kita masih tak faham dengan blog ni .boleh ajarkan kita macam mana nak cantikkan blog . bole ?

kylla kuchentamu said...
This comment has been removed by the author.
kylla kuchentamu said...
This comment has been removed by the author.
Miela Asmila said...

Cantik blh buat untuk akak.nanti akak nak sab bt untuk blog baju akak.thank fyna.

Cahaya Pemimpin said...
This comment has been removed by the author.
Cahaya Pemimpin said...

kak sabrina tolong re-gesign blog sy boleh?? ni blog sy.. nmiraroza.blogspot.com

fariana chew said...

cantiknya blog kak fyna...sape bole ajarkan macam mane nk cantikkn blog? hehhe..
blog sy farianachew.blogsport.com

Rafiehaq said...

cantiknye blog tu..meh singgah blog saya..boley tuka2 pendapat..

Rafiehaq said...

tolong designkan blog saya juga..blog ni sgt kemas dan cantik

Pudina Vs Cokelat said...

kak fyna suka tengok cter jepun ke??!!haha and mcm mne nk cntikkan blog??!!sye punya blog haru biru..hahahh

Asrama smka wataniah besut said...

Memang cantik