Tuesday, October 22, 2013

makan dalam bas! Next stop cafe at sunway carnival

assalamualaikum

so baru2 ni fyna ada job makeup di penang..kebetulan terdatang awal so nak isi perut kejap di sunway

fyna and adik demam so memang nak makan yang light2 saja so try lah makan dalam bas! hehe



memang macam dalam bas kan?

so ini apa yang kami makan



sedap! cruncy..tapi sotong liat sikit..but disebabkan fyna suka sotong so fyna rasa i love it



boleh dikatakan lagi sedap dari Mcd and KFC punya
roti tu lembut and guess what dalam dia isi ketam! nyum!



murah jugak kan?



so far bagi fyna boleh la datang isi perut kat sini.tempat selesa and makanan sedap..harga pun tak mahal
act ada banyak choice..ada spaghetti.... sup..tomyam pun ada..fish and chip femes dekat sini.but maybe soon fyna try..memang akan datang lagi sini heheh


6 comments:

MisEyz BLurz said...

wahhh...uniknya tempat makan tuuu...murah lagi tu..btw,cantiklah skin akak^_^

Cheida_Mymee said...

wah murah gak price..
nnt nk try la..
sunway tingkat ats skli ka?

Anonymous said...

Akak nak tanya. Akak edit gambar dekat phone pakai edit apa? Sebab kulit akak tersangat lah flawless jerawat bulan akak hilang.. Sebab masa hari tu tengok akak tersangat lah lain.

Anonymous said...

Cantik sangat skin awak..pakai skincare ape ye? Ade ambil suplement ape2 tak? Share la sikit..

Nuries Ismail said...

Penah lalu jaaaa.xbqani nak masuk.takot mahai.. :P..haha

Safarina Shaari said...

nnt nk try la..thun dpn dah jd org utara...blh slalu pegi...hehe