Friday, October 11, 2013

Curcuma Mangga Cure (CMC)

assalamualaikum




Curcuma Mangga Cure..rasanya ramai pernah dengar kan pasal Curcuma Mangga Cure atau CMC ni..sekarang ni terkenal sebab orang lain keluarkan product untuk putih la..kurus la and so on..ha ini untuk pengidap resdung!

istilah Perubatan Tradisional - Ia merupakan kerengsangan hidung yang boleh menyebabkan hidung dan organ-organ lain menjadi gatal dan menimbulkan ketidakselesaan.

Istilah Saintifik - Merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit. Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan kulit muka. Virus ini turut mengalir bersama darah yang boleh menjadi punca kepada kerosakan organ-organ tertentu dalam badan. 



kanser??? waaaa =.= fyna pun ada resdung..kalau habuk ke bulu kucing memang akan gatal hidung sangat2..then belacan..lagi la..macam ada rasa ulat2 kat dalam hidung

rupa-rupanya bahaya jugak ye resdung ni

adik fyna memang ada resdung yang teruk so fyna bagi CMC ni untuk dia try

so testimoni dia

selalu bangun tidur atau tak cukup tidur..akan bersin banyak..selsema terus and terus badan penat..bila dah makan CMC ni..bangun pagi tak bersin dah..rasa segar je..badan pun tak penat..hidung pun tak gatal
kulit muka jadi lembut..and jerawat tak naik langsung

wah! lepas fyna dapat testimoni dari adik fyna..fyna pun nak try lah

yyes...makan belacan tak gatal lagi hidung..ahhh suka! main kucing pun boleh dah..heheh

rupa-rupanya CMC ni protect kita..bagus sangat! mungkin makan berterusan..insyallah resdung akan pulih agaknya hehe at last..ada juga product untuk resdung kan..

Fungsi

*Mengurangkan masalah resdung

*Anti-radang

*Anti-oksida

*Anti toksik

*pencegahan kanser

*masalah kulit gatal

*sesak nafas(asma)

*radang saluran pernafasan(bronkitis)

*Menghentikan pendarahan luka


Full pack rm85 60biji
Half pack rm45 30biji


kalau nak beli..boleh contact
0125176534
Naimah1010z@gmail.com


1 comment:

Azney Shamsuddin said...

aah memang best pun benda nie..tak percaya meh try hehe