Wednesday, September 25, 2013

review : MUA Blusher in the shade Bon Bon

assalamualaikum

meh nak review 1 blusher yang best
brand MUA
ok brand ni murah saja tapi memang best






my review

warna dia cantik
siapa suka warna soft natural..ha ini sesuai
sangat pingminted! so kena hati2 bila apply takut terlebih terang sebab even ambil sikit je and apply..memag dah terang
so sangat lah jimat
tahan lama and fyna pun pakaikan dekat pengantin heeh
senang nak blend
ada sikit shimmer so akan buatkan makeup nampak lebih natural

yang tak best nya tak ada berus sekali..and pakaging dia tak menarik sangat

yang lain semua ok..i love it!



ni contoh fyna pakai blusher mua ni


harga RM10 only


kalau berminat boleh beli di


hp no : 0193848252

email: ellystylista@gmail.com

IG : Elly_Stylista






for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveawayboleh email di fynahere85@yahoo.com 


No comments: