Tuesday, September 10, 2013

review : fashionista double take long wear lipstick

assalamualaikum






my review

if korang nak cari lipstick yang tahan lama..ini dia! bye2 revlon haha..
fyna pakai sehari still elok di bibir..macam agak terkejut jugak lah.sebab lipstick yang murah tak banyak tahan lama betul tak?
jenis matte  tapi melembabkan bibir..
kecuali korang jilat2 bibir tu lain lah ye..heheh
fyna tak pernah ada warna ni..warna raspberry..macam fushia gitu..
fyna suka sebab tahan lama..
tak ada bau bukan2..
fyna nak beli lagi warna lain.boleh pakai dekat bride =D








harga RM23

kalau berminat boleh beli di


hp no : 0193848252

email: ellystylista@gmail.com

IG : Elly_Stylista





for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway



boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 

1 comment:

Liza Izara Fazriel Fahmi said...

wahh cantikla gincu tu. raspbery kan.. ok klu gtu bye2 revlon gakla haha.. btw dear pki contact lens apa ye? cantik gitu :)