Wednesday, September 25, 2013

review : Cathy Doll Sparking Winter Powder no 21

assalamualaikum

haritu fyna dah review Cathy Doll Sparking Winter Powder no 23 kan


kalini nak review no 21 pulak






my review

shimer yang tak over sangat
fyna try buat as a highlight tapi macam tak nampak sangat sebab shimmer dia tak beberapa nak shimmer lah kan
so fyna rasa untuk kulit fyna tak sesuai buat highlight..kalau kulit sawo matang sangat sesuai..
so fyna apply as a finishing powder sebab dia shimmer kan so kalau nak dijadikan bedak memang tak sesuai sangat lah
so lepas habis pakai foundation powder semua..secara lembut..apply Cathy Doll Sparking Winter Powder no 21 ke seluruh muka..secara nipis ye
sebenarnya shimmer tu dia menolong menyerap segala minyak di muka..
fyna dah try pakai as a powder..memang langsung tak berminyak muka..rupa-rupanya dia serap semua minyak..tapi kulit muk jadi over shinning pulak kan haha
so as a finishing powder memang sangat sesuai..dia buatakn kulit nampak macam atural glow gitu


ini contoh fyna pakai..fyna tak pakai higlight..just apply Cathy Doll Sparking Winter Powder no 21 ke seluruh muka..dia nampak macam natural glow kan?


harga RM34

kalau berminat boleh beli di


hp no : 017-4908273


IG : zamalianashoppe






for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway

boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 

No comments: