Sunday, September 8, 2013

review : Cathy Doll Sparking Winter Powder no 23

assalamualaikum

cathy doll punya product sekarang memang femes..
semua product from cathy doll mesti comel-ceomel hehe

kalini fyna nak review pasal  Cathy Doll Sparking Winter Powder no 23






 my review

  • bentuk comel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
  • warna dia brown tapi ada shimmer yang tak over..just nice saja
  • boleh dibuat shading, blusher or powder untuk kulit yang gelap sikit
  • fyna guna as a shading sebab warna dia agak gelap
  • easy to blend! sometimes ada powder untuk shading jenis susah blend.ini senang sebab texture dia halus
  • tahan lama.yes sebab ia menyerap minyak di muka kita supaya lebih tahan lama
  • ada spf 35 which is good
  • even ada macam shimmer kat powder tu.bila pakai tak nampak pun kilat-kilat tu..jangan risau ye


 so far belum ada yang tak puas hati lagi pasal product ni




shading-shading 
=)

harga RM34

kalau berminat boleh beli di


hp no : 017-4908273


IG : zamalianashoppe






for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway

boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 

1 comment:

Anonymous said...

Fyna, u fill in kening color ni lawa sangat :)