Sunday, September 1, 2013

review : Cathy doll romantique lip shine stick

assalamualaikum





tengok packaging dia saja dah excited
berbentuk bag comel pink pulak tu
lipstick cantik.design dekat lipstick tu ada macam bangun-banguna gitu
bila buka tengok alahai bentuk love lagi ha
tak ada bauan

fyna sebenarnya memang tak ada warna pink macam ni
takut nampak pucat pulak pakai
so kena sesuaikan pakai eyeshadow sikit..baru tak nude je 1 muka kan hehe
warna dia cantik..memang pink lah.pink comel orang panggil
pink yang ke arah unggu gitu ha
jenis matte yang tak keringkan bibir ..maknanya dia lembab kan bibir

masa try lipstick ni bibir agak kering.so lepas pakai bibir jadi lembab..suka! hehe
tahan lama? yes if korang tak makan apa-apa..kalau korang makan tak control memang habis la lipstick tu

siapa suka soft look boleh la try lips ni
lips jenis pink ni boleh buatkan korang nampak muda.tapi boleh juga buat korang nampak pucat..so kena pandai balance kan makaeup ye =)




harga
rm32


kalau berminat boleh beli di

hp no : 017-4908273




for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway

boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 





7 comments:

asha k said...

doll-like

dilaella Ella said...

cantik warna lipstik.. :) comel je fyna pakai ^^

Puan Ezy said...

suke sgt lipstick kaler pink camni!

Miz Dayah said...

lawa kaler lipstik tu :-)
soft je

ayuyusoff said...

cntik lens akak

beli kat mna kak

Puteri Panda said...

Wah, lipstick bentuk love! Packaging comel. Warna pun cantik. fyna pakai nampak sesuai sangat. :)

❤Aween Pinkaholicx❤ said...

color ni yang no berapa? sebab lipstick ni kan ada 5 color..