Sunday, September 8, 2013

review : cathy doll black heads cleansing white clay mask

assalamualaikum

jom buang black head! white head pun boleh
so baru ni fyna try cathy doll black heads cleansing white clay mask
clay mask ni memang dah tahu ia sesuai untuk tarikh segala black head ni
jadi best ke tak cathy doll black heads cleansing white clay mask ni?







eii macam ulat

my review
selalu nya clay mask warna putih tak kuat menarik keluar black head tapi ini kuat
bila nak tarik tu sakit sangat..eh takk..hehe ni tak sesakit yang hitam tu so boleh la pakai di seluruh muka
lepas tu korang akan rasa semua minyak muka akan hilang
kulit jadi lebih lembut dan cerah
so far fyna suka dengan mask ni sebab dia tak sakitkan muka fyna ..kalau yang lain mau nya mengalir air mata ni =.=

tips:
sebelum pakai mask.cuci muka dengan bersih dahulu
lepas buang mask.jangan basuh..
disebabkan dia dah tarik all the black head..pori-pori kita akan terbuka
so lepas buang.sila pakai pelembab..atau spring water..supaya lembabkan balik kulit kita and tutup balik pori2 tu

harga
RM3

so kalau nak beli boleh ke
ig : adikmanisbeauty
hp : 0105606181/0134880442



for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna atau nak sponsor giveaway

boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 



7 comments:

Mia Liana said...

wahhh.. nampak macam menarik je ni..

Mya said...

macam best! nti boleh try :))

Miss Nia said...
This comment has been removed by the author.
Miss Nia said...
This comment has been removed by the author.
Miss Nia said...

untung laa kulit fyna jenis senang ditarik black head and whitehead just guna mask sja. Klo Nia, pkai mask penarik ap pon tak menjadi. mmbazir je. so Nia keluarkan dgn picit guna jarom.

boleh lawat ke my blog ye utk thu beauty product yg terbaru. https://lemonteaicenia.blogspot.com

Miss Nia said...

untung laa kulit fyna jenis senang ditarik black head and whitehead just guna mask sja. Klo Nia, pkai mask penarik ap pon tak menjadi. mmbazir je. so Nia keluarkan dgn picit guna jarom.

boleh lawat ke my blog ye utk thu beauty product yg terbaru. https://lemonteaicenia.blogspot.com

ayut said...

nak try!bab mask2x ni suka tgk fyna review..hahaha..terpengaruh kejap ;p